Hanus valla bu konuyu bende cok arastirdim ve kararsiz kaldim. Kararsiz kalmamin sebebi bide benim koku takintim yuzundendi. Hicbisy guzel yumusaticili kokmazsa ne giyerim ne yatarim ne kullnirim. Ama bbek icin koku agir gelir die yumusatici felanda kullanmak istemedim. Normalde yikamak icin granul zeytinyagli sabun tozlari vardi bi kac markanin. Ama paketi delik olan birini kokladimda biraz agir koktu kokusu burnuna, bide makina eritmio felan dediler. Sivi uni babynin ve bincik markanin sivi deterjanindan alayim ddim, benim elim cok boldur her dakika bitiriririm onu kullanip ddim. Gittim son olarak denemek icin daln roxy toz deterjan aldim. Zaten tamamen bitkiselmis. Bide az bisy koyunca yetio cok kopuruo dediler. Paketin ustundede sadce cocuklar icin degil perde icin felanda kullanildigi yazio. Lavantali olani agir kokuyodu ama beyaz sabun kokuluydu galiba onu aldim ben. Daha bebek dogmadi camasirlarini haftaya yikicam ama dayanamadim gittim kendi beyazlarimizi makinada onunla yikadim. Allahim camasirlar yumusatici kullanmis gibi yumusacik cikti ve miiisss gibi kokuyodu , ayrica tertemizde yapmis beyazlarimizi. Artik bebek icinde kendi beyazlarimiz icinde hep ondan almayi dusunuyorum