Sedakaya53 Arkadaşlar doktor ve hastahane arayışındayım . Çekmeköyde oturuyorum. Çevre hastanelerde ve bu hastanede öneriniz varmı acaba yardımcı olur musunuz ?
Gamzeinan Sultanbeyli devlet hastanesi ise şeymanur hanım çok iyi çok memnunum da kendisinden güler yüzlü en azından sorduğun sorulara cevap veriyor diğer doktorlar gibi yalandan muayne edip göndermiyor
Sedakaya53 Gamzeinan çok teşekkür ederim en azından memnun olan annelerin önerileriyle bi devlet hastanesine takipli olmak istiyorun . Normalde özele gidiyorum ama özele ne yazık ki artık güç yetmiyor
Gamzeinan Sedakaya53 malesef ki herkes ister özel takipli olmak ama mecbur bu şartlarda devlet hastanesinde iyi doktor arıyoruz
Tugcemiss- Sedakaya53 şeymanur yıldırım ben sadece 1 kere muayene olmuştum ama hamile değildim sevmiştim doktoru
Atss0000 Canim ben Sancaktepe de oturuyorum devletle alakali pek bi bilgim yok ama sana ozel bi doktor onerebilirim belki ihtiyacin olur , doktorun adi ece meltem safak hep onda takipliydim 1 ay once dogum yaptim harika bi doktor tavsiye edebilirim