Bebeklerim2p Daha demin yazmıştım zaten hastaydım hastaneye gitmek zorunda kaldım gitmişken kan verdim değerim 0,100 yazıyor doktor negatif dedi böyle olup hamile olan var mı ben ilk defa böyle bir sonuçla karşılaşıyorum da
Mervedenizkrks Bebeklerim2p ben böyle öğrendim buraya da yazdım negatif dediler var diyen de oldu iki gün sonra gittim 89 çıktı 🥰 hakkında hayırlısı olsun
Bebeklerim2p Yenibirannee normalde 10u yada 13 hiç şaşmaz her ay 3 gün atar yani düzenlidir hep ama 26 Haziran kürtaj oldum aradan 26 gün geçti 13.den hesaplarsak da 9 gün gecikmem oluyor
Bebeklerim2p Ozge56 evet doktorda aynısını söyledi ama belli etmeyedebilir kendini o yüzden bebek vargibi ilaç yazıcam dedi tavsiye etmiyoruz çünkü ileride ne olduğu belli olmadığı için dedi
Sermec27 Bebeklerim2p canım kürtajdan sonra baya gecikme olabiliyor benim ilk kürtajdan 48 gün sonra âdet olmuştum 18 gün önce yine kürtaj oldum su an hala lekelenmem devam ediyor yani bu gecikmeler normal
Bebeklerim2p Krcn001 doktorum demedi öyle bişey ama ben enfeksiyon diye gitmiştim zaten gecikmem olduğu için ilaçta kullanamadım o yüzden kesin olsun diye baktırdım
Krcn001 Bebeklerim2p gecikme olur canım ben 34. Gün adet oldum bazıları iki aya kadar olmayabiliyor bazıları hiç adet görmeden de tekrar hamile kalabiliyor ama onu ben anlamadım hiç zaten ara kanamaların oluyor ve bana iki hafta ilişki yasaklamışlardı bilemem yine de Allah herkese nasip etsin