Ceylan48 37+1 deyim 11,5 kilo aldım ama çok dikkat ediyorum ona rağmen yinede alırım gibi bikac kilo daha doğuma kadar 🐣🐣
Merve1616 Bebisannneessi 30+3 teyim.5 kg aldım. Gebelik şekeri çıktığı icin diyet yapıyorum 2 Kilo kadar verdim
Akusss Bebisannneessi 37. haftadayim 19 kilo aldım ve ödemim de gittikçe artıyor.😔 Boyum uzun olmasına rağmen artık psikolojim kaldırmıyor kiloyu inşallah verebilirim doğumdan sonra, ne kadarı gidecek acaba doğum sonrası 🥲
Bebisannneessi ladyax nasıl bu kadar az alabiliyorsunuz ya, ilk 3 ayda bulantı istifra çekmeme rağmen 2 kilo almıştım
baybarsmom Bebisannneessi 28 haftalığım 13 kilo aldım doktor bişey demedi şeker değerimde normal çıktı. Abartmadan istediğim her seyı yiyorum cok abur cubur tuketmemeye calısıyorum ama adet dönemine denk gelince cok şeker tatlı çekiyor canım. Bazı bünyeler cok hızlı kilo alıyor napalım ben normalde de cok hızlı kilo alıp veriyordum gebelikte de öyle oluyor şuan
Bahar_kocak 28+5 3 kilo almışım 🙄biraz tereddütteyim alamıyorum diye ama kilom var ondan mı almiyorum acaba
ladyax Bebisannneessi 16. Haftaya kadar günde 1 kase çorbayı zor içiyordum kusmaktan ne yesem çıkıyordu anlayacağınız çok kısıtlı bir beslenmem vardı sonra geçti kusmalarım bulantılarım çok şükür ama kalp ve damar hastalığım olduğu için zaten maximum 9kg sınırı koyuldu bana o yüzden bu zamandan sonra da dikkat etmek zorundayım her şeyden yiyorum hiçbir şeyi kısmıyorum ama bebek mideme baskı yaptığı için şimdi de çok çabuk doyuyorum
bebikveben Bebisannneessi yani bünyeden bünyeye değişebilir tabii. Çok zayıf hamile kaldıysanız fazla kilo almış olabilirsiniz. Ben 26.haftadayım 5 kilo almışım. Bana da az aldın diyorlar ben anlamadım insanlar ne istiyor😂 Bebeklerimiz sağlıklı olsun da kilo almışız almamışız önemi yok bence
Ayse0885 Bebisannneessi çok dikkat etim yani fazla yemedim başlarda hep mide bulantısı bu haftada mesela sıcaktan yiyemedim ama hep bebeğe yarıyacak seyler yedım +5 kg 35 hafta olcak cuma günü bebeğimde kilosu gelişimi normal