Mdf17 AyseNurdogan of aynennn sulu sulu.. gece bende kalkıp yiyorum reflüm olmasına rağmen onu bile göze alıyorumm😁😂
Ebru_20 Busra_63tok ilk Çağla sonra erik sonra dut ve en son yeşil incir aşerdim erik ve Çağla yı çabuk bulmuştuk ama dut bulunduğum bölgede çıkınca buldum inciri ise daha olmamış halini yedim mevsimsiz aşermek güzel olmuyor insan çok zorlanıyor
Zehra_Bahar Evlimutlucocuklu06 Bende nasipse bu hafta gidicem. Çok fazla bir şey aşermiyorum midem sürekli bulanıyor 12+3’üm bende. Ama tatlı şeyler midemi daha çok bulandırıyor turşu gibi mayhoş ekşi ve tuzlu şeyler daha çok hoşuma gidiyor. Normalde tatlı erkek derler külliyen yalanmış sanırım 😅😅
Rukiyegarip Kelle paça çorbası 😇 35+2 deyim halen kelle paça içiyorum . Benimde kizim olcak hayırlısıyla
AyseNurdogan Mdf17 bende öyle valla sonradan ağzımın tadı kötü olacağını bilmeme rağmen yiyorum doktorum iyi değil bu kadar fazla karpuz diyo ama içimdeki hararetimi anca alıyor
Portredekitirtil Busra_63tok aklıma gelen görüdüğüm duyduğum herşeyi canım istedi aşermek mi yoksa pis boğazlık mı bilemedim😂