Mutluemos 2019-ikra benim 13 dikiş var bende bugün doğurdum ağrım çok muayene sonrası daha da çoğaldı
Deletedmom_85 Mutluemos ay öyle mi gözün aydın canım Allah mübarek etsin 🕊 Birde coook geçmiş olmuş Rabbım şifa versin hemen ayaklan inşallah 🤗
Mutluemos Deletedmom_85 amin amin Allah razı olsun çok teşekkür ederim doğum anında aklımda olan birkaç kişiden biriydiniz duamı ettim Rabbim sağlıkla evladınızı kucağınıza almayı nasip etsin inşaAllah
Deletedmom_85 Mutluemos iyi ki varsınız çok mutlu oldum bunu duymak iyi geldi. Bende sağ salim kavuşurum inşallah teşekkür ederim 🥹
Estmom Semtin kafanıza takmayın kimsenin dediğini de düşünmeyin sütünüzü arttıracak besinler tüketin ve bol su için ilk 3 gün bende mamayla besledim ama emzirmekten vazgeçmedim şimdi maşallahı var oğlumun 17 günlük ve sadece anne sütüyle besleniyor
Mutluemos 2019-ikra oturabiliyor musun ağrın var mı ben perişanım ter içinde bayılıyorum enfeksiyon olabilir de dediler şimdi
Mutluemos 2019-ikra yok yok perişanım ayakta yemek yiyorum ayakta emziriyorum çok acıyor çok annem dedi en az 30 dikiş atılmış doktor söyleyin 13 tane dikisin var korkmasın demiş