Busrata33 1kucukbaby oluyor gebelik kolestazı var bende ilk bebeğim 37haftalık 2.de aynı doğacak çünkü zorunlu.Sizinki neden sıradan sezaryen işte bir fark yok
Dilek_gms 1kucukbaby oğlumda 37+3 de mecburi sezeryan olmuştum. 37 haftadan sonra çocukta herhangi bir sıkıntı yoksa doğum sonrası küveze almıyolar zaten pek.
Sevda_ege 1kucukbaby olur tabiki ben oğlum 37+2 de zorunlu sezeryanla doğurdum ama oğlumda solunum skntisi olduğu için bi 10 gün hastane sürecimiz oldu çok şükür smdi 15 aylik 🩷
1kucukbaby Busrata33 bende kolestaz çıkmadı ama puppp var gebelik alerjisi dayanamıyorum gece kaşıntısına vücudumu tanıyamıyorum hep kabardı ve şişti ilaç kullanıyorum ama işe yaramıyor ya doğurucam ya doğurucam sanırım o yüzden
Busrata33 1kucukbaby Mecburi sezaryen,kaşıntı çok zor ya geçmiş olsun.Sezaryen içinde endişelenme bebiş iyi olsun da
Selin3406 İlk doğumum 35 haftalık tı 2. De 37 haftalık çok şükür bi sıkıntı olmadı küveze bile almadılar Allahın izniyle biişey olmaz canm hepimizin ki sağlıkla gelsin inşalllah 🙏
1kucukbaby Selin3406 amin inşallah pazartesi 32. Haftama gireceğim nts ye gireceğim doktoruma söyleyeceğim kaşıntı dayanılacak gibi değil
1kucukbaby Busrata33 2 hafta önde gidiyordu kilosu şuan 2 yi geçmiştir diye düşünüyorum ama ben dayanamıyorum en azından 37 ye girince bu durumdan kurtulayım diye düşünüyorum hayırlısıyla alalım inşallah
Nurr_22_22 1kucukbaby 37+4 te dogurdum sancım çıkmıştı nst de şükür kızım kuvoze girmedi 3100 kg doğdu
1kucukbaby Nurr_22_22 maşallah sağlıkla büyüsün inşallah bende sizin gibi sağlıkla aşırım kucağıma ☺️🙏🏼🧿
Nurr_22_22 1kucukbaby amin inşallah hiç korkmayın olumsuz düşünmeyin sakın herşey güzellikle gelip geciyor 🌸🌸
Smyye1B 1kucukbaby 37+5te zorunlu sezaryen oldum. Bebeğin gelişimi güzelse alıyorlar. Çatı açılmam hiç olmadi bebekte kanala gidiyordu birde fiziksel bir sorunu vardı mecburi aldı ☺️