adalinda-35 Bugün hem şeker yüklemesi yapıldı hemde tetanoz aşısı vuruldum sabahtan beri kendimi hiç iyi hissetmiyorum çok halsizim ateş basıyor vücudumu sanki yaşayan varmı böyle bişey asi vurulduktan sonra
Oznurkocuk adalinda-35 aşı olan yere kolonya ve buz sürseydiniz keşke o az da olsa rahatlatıyor ben ilkinde çok kötüydüm çünkü bilmiyordum ikinci aşımda hemşire böyle yap dedi rahatlatır seni dedi hiç aşı olmamış gibiydim
Bebisannneessi adalinda-35 pazartesi şeker yuklemesi ve tetanoz yapıldı, eve geldiğimde 5 saat uyumuşum öyle bir halsizlik eşim işten gelince aradı ne yemek yapabildim ne baska bişey
Selma_4701 Bende yaşadım ve üstüne günlerce kolumu kaldıramadım hissedemeden kopmuş gibiydi doktor şaşırıyor ağrı olursa parol iç demişti bana
adalinda-35 Selma_4701 banada parol ic dedi içtim ama çok kötü hissediyorum vala bu nasıl bişey bide hava sıcak 😕
adalinda-35 Oznurkocuk koluma koydum buz banada aynısını dedi kolum iyi çok ağırmıyor ama halsizlik çok yaptı
adalinda-35 Btl-Als 25 haftalığım bende şeker yuklemesi için gittim yapayım dedi daha önceden vurulmuştum 2019da tek doz yeter dedi normalde ne kadar yapılıyor bilmiyorum
Btl-Als adalinda-35 Bende 14+5 oldum sağlık ocağına haber veriyim bakalım beni ne zamana çagrcaklar 2 kızımda da olmuştum en son geçen sene oldum
Kuzuluanne adalinda-35 Tetanoz oldum dün bende 24. Haftadayım mide bulantısı baş ağrısı sıcak basması halsizlik ve eklemlerimde ağrı var çok kötüyüm halada geçmedi gece uykumdan uyanıp kustum 2. Dozu olmama kararı aldım