• Gebelik
  • Bebeginizin hareketlerini ne zaman hissettiniz ?

Ece0909_ telasliktan degil aslinda cevremde kim sorsa hissetmiyorum dedigim zaman tuhaf tepkiler veriyo artik supheleniyorum yani birde ilk hamileligim canımı sıkıyolar

Cansuumesee bende de ilk hamilelik, canını sıkma, 22ci haftasında artık hiss edeceksin, ilk olduğu için geç oluyormuş bu aşama🥹

Dear biraz gobek bolgemde yagliydi sanirım onunda etkisi cokmus bakalım ne zaman hissettiricek kucuk hanım kendini 😏

Cansuumesee aman insanlar hep bir olumsuzluk peşinde biri bir şey desinde büyün kötü enerjilerini göndersinler kimseye söylemeyin sorarlarsa kıpırdıyor diyip geçin

Bende 20 haftalıkken gece yattığım da ufak ufak hissetmeye başladım şuan 21+5 im gün içindede hissetmeye başladım doktorum 24 haftaya kadar hissetmemek normal demişti sorun yok yani için rahat olsun 😊

Cansuumesee ona bakarsan burda 14. Haftada hissediyorum diyen var. Herkes bir değil ki. Benim her gün içerde parti veren kızım bugün doktor amcasına nazlandı sabahtan beri hareket etmiyor doğru düzgün. Hanımefendi tembellik yapıyor arada sırada. Sabret annesi daha hareketlerden canın bile yanacak 🥰

Cansuumesee Ben 16. Haftada hissettim hatta böyle dışarıdan baktığımda pıt pıt belli oluyordu bana da erken geldi ertesi gün doktora gittiğimde sordum gayet normal bünyeden bünyeye değişebilir erken yada geç olabilir demişti bence sizinde yakındır hissedersiniz içiniz ferah olsun🙏🏻💕🌸

Cansuumesee 17 de hissetmeye başladım şimdi 21 haftalik olduk daha net hissediyorum baya sert tekmelerini dışarıdan belli oluyor

Şimdi bi şey sorucam🧐 25+6 haftasındayım. Hareketleri son 2-3 günde daha az hissetmeye başladım. 1 hafta öncesine kadar çok belirgindi. Şimdi 1-2 defa hiss ediyorum. Büyüdükce hareketleri de azalıyor mu acaba ya? Yarın doktoruma danışacağım yine de🧐

Cansuumesee canım ben oğluma hamileyken 17de başlamıştı diye hatırlıyorum. Smdi kızım olucak inşallah 19+2deyim hala hissetmiyorum. Bebekten bebeğe farkediyor bence