mrvsrcn MamaNur bu filan göbüş değil bacimmm gaz oluyor o haftalarda bu sıcakta ben ne kendimi ne çocuğu taşıyabiliyorum artık 28.haftadayız 😂😂
Ece0909_ MamaNur bence erkek göbüşü benimde böyleydi ilk başlarda tabi Allah bilir ama tahminimce erkek
MamaNur Youngmotherr ilk gebelik bende göbekte vardı fjjfjdn kız mı erkek mi diye yazdım kız gazda var +
Bsrcip mrvsrcn kuzum kaç kg aldin acaba sormam yanlış kıyaslamam yanlış ama kendimi tatmin ve ikna etmeye ihtiyacım var 🥲
mrvsrcn MamaNur o göbekten belli olmaz canım benim top gibi yuvarlak sivri karnım var erkek sanırsın görsen ama kız ☺️ ve seninki henüz bebek göbeği olmadığı için hiç belli olmaz
Cnsbzkrt MamaNur bana herkes kız dedi benim de gazdan şişmişti baya karnım şimdi 4 bucuk aylık ama yine de 6 7 aylık gibi ama oğluşum olucak 😂 biraz daha cıksın karnın öyle belli olur 😊😊
mrvsrcn MamaNur coook iyi anlıyorum seni bende de oluyordu öyle göbek bebekten sanıyordum hep 20. Haftadan sonra çıkmaya başladı net bir şekilde
Nezooo Eylemsenet ben 12 haftalık olacağım yarın ve hiiç göbeğim yok dümdüz sizi görünce şaşırdım demekki kişiden kişiye değişiyor ☺️