Meryem345 2 gün önce sancılı ve ağrılı bi kürtaj oldum suan hafif kanamalarım oluyor 1 ay kadar düzelmemi beklicem sonrasında adet günü vs nasil olur bilmiyorum ilk defa başıma geldi bu şekil durum yaşayanlar var mı ?
Mewosss Meryem345 kanaman bittikten sonra üzerine bir kez adet olman tekrar gebelik düşünmen için yeterli olacaktır 🌸
Sermec27 Meryem345 ilk kürtajda sanırım kanamam 2 hafta kadar sürmüştü ilk adetimi de kürtajin 48. Günü olmuştum kürtajdan 2 ay sonra ilk oğluma hamile kalmıştım onu da doguma yakın kaybetmiştim daha sonra sağlıkli bir oğlum oldu şimdi 2 yaşında tekrardan bebek istedik yine kaybettim 17 gün önce ikinci kürtajımi oldum hala lekelenmem devam ediyor ne zaman biter tekrardan ne zaman adet olurum bilmiyorum size de geçmiş olsun
Sbhtzmn Meryem345 merhaba aynı acıyı paylaşıyoruz 😞 14 haftalık düşük yaptım 4 temmuzda doktor 10 gün gelir kanama dedi ama benım kanamam durmadı. Muayene etti bi sıkıntı görmedi. Adet düzenleyici bir ilaç verdi 3 gündür onu kullanıyorum 21 gün sonra biticek ve adet gelecekmiş. Eger bu ılacı kullanmazsam 6 haftaya kadar adet olmamam normal dedi. Birde apranax majezik gibi agrı kesiciler rahmin toparlanmasını saglar dedi agrım oldugunda parol yerıne onları ıctım. Suan dünden beri kanamam durdu. 2 adet gördükten sonra korunmayı bırak bebek düşünebilirsin dedi. İnşallah sağlıklı bir şekilde gebe kalırız kucagımıza alırız bebeklerimizi 🤲🏼💖
Sude22 Meryem345 bende kalp durmasından dolayı kürtaj oldum 2 hafta kadar kanamam devam etti 35.gün adet oldum
MuhammedHesen Merhaba, ben mayıs 3 kürtaj oldum, 14 gün kan geldi, aralıklarla, bekledim regl olmayı ancaq regl olmadım, kürtajdan 15 gün sonra hamile kalmışım, 9 haftalık bebeğim iyi şükürLer olsun.Size de geçmiş olsun, İyi olursunuz İnŞAllah
Atlasss12 MuhammedHesen bende 8 Ağustos da kürtaj oldum sonra korunmadan devam ettik ama hamile olduğumu nasıl anlarım test yaptığımda silik çıkıyor
Ruveyda35- Bende Mayıs’ta kürtaj oldum korunmuyoruz bekliyoruz inşallah bu ay olur Allah isteyen herkese nasip etsin doktor kontrolden sonra korunma ya gerej yok demişti
Yagmurun2 Meryem345 ben kürtajdan sonraki regl döneminden sonra yine hamile kaldım bebeğimiz sağlıklı çok şükür
Ruveyda35- Meryem345 32 gun sonra falsn sanirim adet olmustum 3 hafta iliski yasaktı ilk iliskiye grdgmzden beri korunmuyoruz canim
-obiranne- Meryem345 doktorunuza sorun bence kişiden kişiye degisiuo.mesela benim 7ay yasaktı çocuk yapmam
MuhammedHesen Atlasss12 testinin resminj at bakıyım, silik çıkıyorsa hamile ola bilirsin, kan testi ver
Atlasss12 MuhammedHesen foto da gözükmüyor bende normal zor gördüm ama var eminim silik şekilde yeni mi eski mi bilmiyorum geçen hafta adet sancısı oldu ve pembe kahve akıntı geldi 4 gün sonra bitti adet felan da olmadım çok merak ediyorum
Atlasss12 MuhammedHesen kan versem de şuan çıkmaz yada çok düşük çıkar bence o kargaşayı da yaşamak istemiyorum bekliyorum
fizikcianne Meryem345 kürtajdan sonra 2 adet dönemi korundum yani iki ay. Korunmayı bırakır bırakmaz hamile kaldım