VahideEktirir Banada erkege benziyo demişti kordonla karıştırıyolarmış herelde 🤷🏼♀️ 18. Haftamda kız oldugunu öğrendim 🥰
deletedmom734 @Hafizeipek sana kız demişlerdi sende sanki kız DİĞİPTE erkek çıktı demiştin bana 🤔🤔🤔🤔 benmi yanlış hatırlıyorum 🙄🙄🙄🙄 elimde değil ipek😂😂😂
Hafizeipek deletedmom734 görmemezlikten gelmek istedim ama sen etiketlemişsin 😂😂😂😂 bana da 2'li testte %90 kız diĞip 17. Haftada erkek dediler bebeşim 😝
Krispiim16 Maşşşallahhh ne çok yanılma oluyormuş 😌 ben çok sabırsızlanıyorum bişeyler almaya başlamak istiyorum artık 😌
Krispiim16 Miram65 bende 11 haftada gitmiştim ve yarın 12 hafta da olucaz bakalım artık 😌😌 kendi doktorum ne diyecek
Krispiim16 Necla06 eşim heyacandan ne yapacağını şaşırdı 😂😂 bi an önce söylemek için neler neler yaptı 😂😂
Tugba__- Krispiim16 39+2 hala tık yok hicccc yerimdede durmuyorum aslında ama hayırla sağlıkla gelsinler neler yapıyorsunuz
Esinanne Banada 12 de kıza benziyor 14 de erkeğe benziyor denildi ama tam emin olamadı doktor kordon var dedi 😂2 hafta sonra tekrar gidicem bakalım belli olur umarım..