Pamuk Sağlıklı takip için sadece hastane ve fiyatları yazalım lütfen. Harici sorularınız için ayrı post açabilir ya da özel mesaj ile birbirinizle iletişim kurabilirsiniz.
Rsahbaz Ankara lokman hekim paket olarak 19 bin testler ultrasonlar diyetisyen doğum fotoğrafı ve doğum içerisinde
kaderkurt7292 Esenler güney hastanesi 4.000 normal 6.000 sezaryan 1.000 tl gece olan doğumda kendi doktorunu isteme 200 tl tekli oda Trg Hospitalist bağcılar 6.000 normal 8.000 sezaryan 10.000 isteğe özel sezaryan
BbuketK medicana ya gidiyorum tuğba segmenli tursun Muayene :750 tl Doğum sezeryanda normal doğumda 14bin 🤨
Ilba_34 Beylikdüzü medilife muayene 565₺ normal doğumu sorduğumda 8,500₺ dedi üstüne zam gelmiş olabilir 2 hafta geçti sorduğumdan bu zamana kadar
rehberogretmen İstanbul küçükköy asya hastanesi. Doktora göre fiyat değişiyor Oğuz güler normal doğum 11 bin, sezeryan 14 bin benim zorunlu sezeryan olacak. Eylülde fiyat değişecek dedi. Bir de muayeneye emniyet personeli indirim oluyor. Doktordan da cok memnunum.
kibarim_41 Bu fiyatlar nereye gidiyor herşeye zam bende kocaelideyim 2 ay önce 17 bindi şimdi 20 bin olmuş zorunlu sezeryanim akademi hastanesinde dogum yapmak zorundayım muayene 850 doktorum dışardan Özel klinikte orayla anlasmali nst 150 TL yani bı doğum da 20 bin den fazla gidiyo hastanede konaklamayla bitmiyo disardan ihtiyaçlar oluyor . Allah herkesin yardımcısi olsun 🤲
Blackangell 1bettulcan 2 gün önce ben muane oldum 515 muane Normal doğum 7700 dediler bana herkese aytı fiyatmı anlayamadım
aleynklc Zeytinburnu Surp Pırgiç Ermeni Hastanesi normal doğum 18 bin sezeryan 19500. Ama her ay fiyatlar güncelleniyor denildi.
tugbauralcayiroglu İstanbul Esenler Özel Güney Hastanesi Normal doğum : 4000₺ Sezaryen : 6000₺ Sezaryen sonrası normal doğum : 10000₺
Aycin89 İzmir medicana muayene 700 kusur doğum ücreti bayram öncesi 14.000 geçen hafta 21.000 olmuş. 36. Haftada sabitlendiğini ve tekrar zam olacağını söylediler. Doktorumdan çok memnunum ama fiyatlar kafamı çok karıştırıyor 😕
Elenora Güncel olarak Bursa Nilüfer’de MEDİCABİL hastanesinde 15 bine anlaştık sezaryen ve normal farketmez ikisi de aynı fiyat verildi . İçinde bi aylık kanlar bebek anne muayenesi odaya şerbet doğum sırasında prf. Foto çekimi dahil .
Bktgzdd Sakarya Ada tıp hastanesi muane 700 tl Zamdan önce normal doğum ve sezeryan 10 bin tl idi prenses normal 13 bindi. Şuan ne oldu bilmiyorum. Bilen yazabilirmi güncel fiyatları
Aden2023 Atakent acıbadem sezeryan doğum 49.000 Dr muayene 1.880 TL Hastanenin sgk anlaşmalı fiyatı bunlar.
alynayn Manisa Grand Medical doktor kendi özel kliniğinden mesai saatleri içerisinde olursa sezeryan için 20.000 mesai saatleri dışında olursa sezeryan için 25.000 suit oda istersekte artı 750 tl gecelik fiyatı şimdilik bu ama 30.000 olacak gibi bu gidişle fazladan olan her işlem için artılar oluyor tabi Klinik muayene 800 NTS 100 Kan idrar 800 1200 arası