damlaguneyerii lovecanim nxjdjd yok yok bende de oluyo sanki karnımı delicek az önce oturdum izledim bu cocuk napıyo diye karnım havaya kalkıp iniyo😂
Aygl61 damlaguneyerii ooo o zaman işin daha kolay 😇 hiçbirsey anlamadan gözünü açacaksın ki hersey olmuş bitmişşş 😌 hiç tedirgin olma sağlıkla gelsinler inşallah içini ferah tut 😊
damlaguneyerii Aygl61 ay cok iyi geldi cidden sizden bunu duymak işin icinde olduğunuz icin 🙏🏼 cok kötü falan diyorlardı genel anestezi icin ama 2 arkadaşım genel oldu rahattı iyi geçti diyolar
Aygl61 damlaguneyerii en rahatı 🙊🙊 içini ferah tut hiç korkmana gerek yok çünkü hiçbirşey anlamadan uyanacaksın evet biraz sersemlik hali oluyor uyanınca ama o kadar da olacak 😊
damlaguneyerii lovecanim evet cok komik fjfjfj yani bazen cok korkuyorum napcam ben şaka gibi bebek geliyo diyorum bazen aşırı duygulanıyorum 😂😂
lovecanim damlaguneyerii Benim 2.çocuğum olcak 7 yaşında bir oğlum var sezeryan doğum yaptım. Bu normal olacak inşallah dua edin bana cok rahat bir şekilde normal doğum yapayım hamilelerin duası kabul olurmus başkası için dua ederse. Tek isteğim normal yapmak. 🥺🤲
damlaguneyerii lovecanim cok güzel olacaktır eminim siz de güzel düşünün normal doğumu kafanıza koymuşsunuz bile ohh💗💗 bundan sonrası daha güzel olur inşallah siz de bana edin ilk doğumum olacak sağlıkla doğurayim önce kendi sonra bebisimin sağlığı iyi olsun 🙏🏼
Sinemm123 Selamlar benimde 34+4 salı günü kontrolüm var iki gündür bazen yürüyünce bazen oturunca sağ kasığıma ağrı giriyor normal mi acaba . Kasılma dedikleri bu mu hiç bilmiyorum doktora gidince sorucam mutlaka ama sizede sormak istedim
lovecanim damlaguneyerii inşallah Allah herkesin gönlüne göre versin. Umarım doğru zamanda doğru şekilde dünyaya getiririz bebislerimizi. Sezeryan yada normal hangisi olursa olsun önceliğim sağlıklı olması. Doktorumla normal doğum üzerinden gidiyoruz şimdilik bakalım Benim bebiş nasıl gelmek isteyecek ☺️
Ikiz_annesii damlaguneyerii bende 3 agustosta gidicem 34+2 yim suan. O zamam geldiginde günü konusalim dedi muhtemelen 10 agustosa gun vericek🥰
leila1 damlaguneyerii bugün itibariye 34 olduk. Bir kaç gündür göbek altında tekme yemişim gibi ağrı var yatarken kalkarken dönerken çok zorlanıyorum. Sezaryen düşünmüyorum Allah’ın izniyle normal olur inşallah, ki şuan için herşey öyle görünüyor. 42 ye kadar beklerler muhtemelen. Sonrası Allah Kerim
tubimom damlaguneyerii bende 35+4 oldum zor yürüyorum kasıkta çok ağrı var bir buçuk aydır muayene olamadım kilosunu fln bilmiyorum salı günü muayenem var bakalım inşallah kilosu yerindedir iştah yok bende en baştan beri
Zeynomom Aygl61 sezeryan riske atamam dedi doktor zaten tüp bebek bikaç düşük tehlikeside atlattık yoksa normal olsun isterdim
Deryackmak Tgcmrt48 gerçekten o kadar kolay mı? öyleyse sorun olmaz ki hiç kipirdamam ins o panikle falan bı aksilik olmaz umarım 🙏herkese sağlıklı dogumlar
Tgcmrt48 Deryackmak gerçekten öyle bende çok korkuyordum ama anlamıyorsun bile sonrasında ki acılardan kork 😂