damlaguneyerii Kızlar selam 33+4 haftalık hamileyim. 4 ağustosta kontrolüm var bakalım neler diyecek sıcaklar ve istahsızlık dısında iyi gidiyo şimdilik. Hareketleri artık biraz canımı acıtıyo bide. Siz de gittiğimde gün verir mi ??? sizlerin nasıl geçiyor??💗💗
Mervvvever damlaguneyerii 34+4 haftalığız Çarşamba kontrolum var arada kasılmalarım oluyor iştahım başından beri hep yerinde 😅
Tgcmrt48 damlaguneyerii 36 haftalığım 8 Ağustos sezeryan doğumum var, sıcaktan çok bunalıyorum yanlarım ağrıdığı için uyuyamıyorum vajinal baskı arttı yemem içmem iyi 😂
Mervesultan damlaguneyerii 34+4 üm bende de acıtan hareketlenmeler var bazen alttan bile hissediyorum artık😅 sıcaklarda promosyon ama az kaldı deyip gün gün bitiyor bi şekilde 🧟♀️
3Tospikannesi damlaguneyerii 33+4 😁 sıcak ve iştahsızlığı geçtim sancılar kasılmalar var nişanım geldi bekliyorum bakalım çarşamba randevum var doktor ay başı yada ortası gibi gelir dedi beklicek mi merak ediyorum
damlaguneyerii Mervvvever oh maşallah süper 😂 ben de sıcaklardan hic yiyesim yok yaa hep yogurt su öyle seyler
Mervvvever damlaguneyerii bulantı falan yaşamadığım için rahat geçti doğum için pilates yürüyüş falan başladınız mı bende ayaklarda baya ödem var zor oluyor
damlaguneyerii Mervvvever yok başlamadım valla😂 zaten cok sııcakk cıkamıyorum bide sezaryan olcam ben acıkcası yürüyüsü cok önemsemedimm😂😂
damlaguneyerii Tgcmrt48 ayy hadi sağlıkla alın kucağiniza cok heyecanlıyım ben de!!! Ara ara benimde vajinamda böyle ağrı batma oluyo bazen kasıklarım ağrıyor geciyo sonra🤓
Deryackmak Tgcmrt48 benimde 25 inde randevum var ağustosun ilk haftası sezeryana alincam ins doktor sezeryan günü vercek benim çok korktuğum belden assagi uyuşturma olayı
damlaguneyerii 3Tospikannesi ay aynıyız!!! Benimde 4 ağustosta kontrolüm var ve agustos son haftası demişti ama kesin gün vermedi acaba 4 ünde gittiğimde verir mi ya💗💗
3Tospikannesi damlaguneyerii inşallah verir 🥰 benim 4 ağustos da izlemim tahlilim var sağlık ocağında tabii o güne kadar doğurmazsam 😂
3Tospikannesi yeniaday1 benim de normal de 4 eylül doğum görünüyor ama 1.Doğumlarım normal doğum 2.diğer 2 çocuğum da 36 haftalık doğdu 3.bu 3.çocuğum olacak diğerleri nasılsa bu da öyle olacak dedi kilosu da hatta aynı gidiyor onlarla 😁 4.geçen gün kan leke şeklinde geldi ve dün nişanım geldi Yani doktor eylül bile dese benim minnaklar beklemiyor 😊
Nerfemm damlaguneyerii benim kesin seseryan degildi 35 de gittim sezeryada karar kıldık ayin 2sinde cagirdi gün vermek için ozaman 37 haftaliik olucaz 10 ile 15i arası aliriz dedi.
damlaguneyerii Nerfemm demek ki ben de 4 ünde gittiğimde bi tarih belirlerizz ay sağlıkla gelsinler insallah💗💗
damlaguneyerii 3Tospikannesi yok yok dayan doğurmazsın😂😂 benimde son izlemim 31 temmuz sağlık ocağinda😂😂
yeniaday1 Zaman ne çabuk geçti dimi size de oluyor mu öyle? Şaka maka çok az kaldı hala inanamıyorum bazen
damlaguneyerii yeniaday1 ay evet vallaaa ne ara 8 aylık oldum inanın anlamadım ahhshs bazen diyorum ben de mi sorun neden moda giremedim bi garip hissediyorum kendimi hala alışamadım
3Tospikannesi damlaguneyerii nişanım geldi sancım da oluyor arada kasılma var baskı var aşağı öyle baskı yapıyor ki suyu patladı patlıcak gözüm sürekli aşağıda akıyor mu diye bakıyorum 😂😂
yeniaday1 damlaguneyerii hahaha yok bende çoğu kadının çoğu duyguları aynı ama herkes acaba sadece bende mi var diyor 😀 sağlıkla gelsin bebişlerimiz 🤩