Mustafaninannesi Merhaba arkadaslar pzt ve sali gunu Ciger gelistirici igne oldum Ve oglusumda hareket azalma bugun oldu 2 gundur yoktu ama bugun oldu ve geceleri yanaklarimda gunes yanigi gibi kizariklik oluyo yasayan varmi?
Ozlem32 Mustafaninannesi banada oldu canim igne vuruldugum gunler de sikinti yoktu 2 gun sonra brnimde hareketlerde azalma oldu şimdi haraket ediyor ama az
Aliceindunyasi Mustafaninannesi bende kızarıklık değilde hareketlerde azalma oldu doktorum iğneden olabileceğini söyledi
1850 Mustafaninannesi bende ıkı gundur vurunuyorum benımde yanaklarım kırmızı kırmızı oldu sanırım yan etkı🙄gectımı sızın vurulduktan sonra ne kadar sürdü?
Mustafaninannesi Gecti canim igne vuruldum 3. 4. Gun igne etkisi dustu hareketlerimiz de duzene girdi iyiyiz sukur ama sen genede takip et arada tansiyonunada baktir onemli cunku
1850 Mustafaninannesi teşekkürler bızımde harekette azalma olduda korktum kıpır kıpır durmayan cocuk az hareket eder oldu korkuyorum 😔gunde 3 4 kez anca tekme atıyo
Mustafaninannesi 1850 aynen tatlim benimde 2 ser doz vuruldu 2 gun ust uste bugun yarin duzelirsin o zaman