Hnd3535 NewMom__ kasılma belirtileri bu anlattıklarınız.. doktora gittiğiniz iyi olmuş. Açılma mı var rahim ağzında kısalma mı var onlara bakarlar inşallah kötü bişey yoktur kasılmanızı durdurabilirler inşallah
NewMom__ Hastanedeyim doktor ameliyattaymış onu bekliyorum bu arada. Doktor gelene kadar bilenler varsa sormak istedim
NewMom__ Ikiz_annesii evet bu yüzden hastaneye geldim😒 bugün de kötü olmuştum biraz bir anda bayılacak gibi oldum. Bekliyorum şu an😔
NewMom__ Hnd3535 inşallaah. Aslında çok bir şey hissetmiyordum ağrım oluyordu ara sıra gelirdim bir şey yok derlerdi. Ama bugün fark ettim elimle karnıma dokununca bi sert bir yumuşak oluyor😔
NewMom__ @Ebrar27 @Drftm doktor her şeyin iyi olduğunu söyledi gün içinde halsizleşip halsizleşmediğimi sordu söyledim. Yorgunluktan olabilir şu anlık her şey normal ama tekrarlarsa gel dedi kasılmalar şiddetlenirse erken doğum olabilir açılma yapar dedi. Bir kaç gündür stresli geçiriyorum günlerimi sanırım buna bağlı yaşadım bunu. Bol su iç ve dinlen dedi ekstra onu da ekleyeyim.
Ikiz_annesii NewMom__ magnezyumu arttirdi mi. Benimde kasilmalarim çoğalınca magnezyumu günde 2 ye çıkardı
NewMom__ Ikiz_annesii kullanıyor musun diye sordu evet dedim arttırmadı ama onu kullanmaya devam ediyorum günde bir suya atılıyor bendeki sizin de aynı mı
123nese_ Benimde 19. Haftada başladı kasilmam 20.haftadayim hala daha oluyor doktorum günde 4 5 geçmedikçe sıkıntı yok dedi 4 5 defadan fazla olursa sikintiymis bana da magnezyum başlamıştı ve 3 lt su iç demişti
NewMom__ 123nese_ siz nasıl hissediyorsunuz ben elimi koymadığım sürece hissetmiyorum yani karnıma dokunuyorum bi sert oluyor bir yumuşak oluyor dokunmadan anlayamıyorum ki sayısını nasıl bilicem 🤷🏻♀️