Deletedmom0071 İlk hamileliğimde hiç içmemiştim ki sabahları kahvaltıdan önce kahve içen birisiyim. Şimdi canım çekiyor baktım günlük 1 bardakta (200ml) sorun yokmuş. Yine de annem izin vermiyor çocuğun zekasını etkiliyor diye bir şey okumuş 😅
-Mercimek-4 Günde 200 mg kafein tüketebilirsin ben günde 2 fincan türk kahvesi içiyorum bir fincan 60 mg oluyor doktoruma hiç sormadım içme der diye korktum kendim araştırdım😂
Aycan1234 Ben hiç icmiyorum normalde çok severim ama doktorum günde bir bardak kahve icebilirsin demişti benim canım cekmiyor
Deletedmom0071 Ranakzrn gerçekten kızım zeki bir çocuk. Bunu kahveye de bağlayabilirler isminin Bilge olmasına da 😅 günde 40 defa çocuğa Bilge diyince bilmiş bir şey çıkıyor ortaya 😂
Attoya Ranakzrn bu kadar hassas bir şey değil hamilelik merak etmeyin. Ayrıca çok takıyorsanız kafensiz filtre kahve de tüketebilirsiniz içiniz rahat eder
Ranakzrn Attoya hamileliğin hassas bir şey olmadığını bende biliyorum fakat elimden geldiği kadar dikkat etmeye çalışıyorum benim bu şekilde içim rahat ediyor
Attoya Ranakzrn evet anladım eleştirmedim zaten içiniz rahat etsin diye dedim. Önemli olan keyif almanız afiyet şeker olsun😊
2prensessannesi Ranakzrn ben kahve cok seviyorum ama cay icmiyorum kafein hakkimi kahveden kullaniyorum gunde 2 veya 3 fincan iciyorum