Silahimigetiraysel Kızlar ne durumdasınız test yapan var mı veya pozitif gören kanla vs. Belirtileriniz var mı bende göğüs acısıok var geçen ay da oldu o yüzden biraz umutsuzum ve akıntım vs yok
Busy Silahimigetiraysel bat 26 . Dün test yaptım silik çizgi çıktı 🥹 . Belirti olarak hafif bi göğüs hassasiyeti var ve ara ara kasık ağrısı
Deletedmom_112 Silahimigetiraysel bat 25 hiç bi belirti yok adet olcak gibi kasık ağrım başladı bile :(
Aysenrr35 Silahimigetiraysel ben ilk yaptırdigimda degerim 89 du 2 gunde bir 2 katına çıkıyor 2 gunde bir kan verirsen hamile olup olmadığını anlarsin
eliftoo Silahimigetiraysel benimde bat 26sı akıntım yok, meme ucu hassasiyetim var ve arada kasık ağrılarım oluyo test yapmaya korkuyorum
Silahimigetiraysel Busy bende sol kasık ağrısı var her an, regli olacakmışım gibi aşırı göğüslerime dokunamıyorum bile inşallah hamileyimdir ya sende de silik çıktıysa umarım düzenli artık görürsün
elvangnc Bat 27-28 asiri asiri uyku halsizlik parmagmi bile oynatick dermanm yok ve kasik bel agrisi adette olanlr
ozvil4136 Bat 17 olması gerekiyor hal regl olmadım. Aşırı göğüs hassasiyeti var. Ara ara kasık ağrıları ve regli ağrılarım oluyor fakat testim negatif 🤦🏻♀️
ferhpnar Silahimigetiraysel bat 29 test yaptım erken olduğunu bile bile negatif şeffaf uzayan akıntı bide adet sancısı gibi sancıım var o kadar
kalorisizpatates Silahimigetiraysel bat 29 memelerim çok hassas ve acıyor ve sağ bacağım o kadar çok ağrıyor ki ağrısı geçmedi kaç gündür daha önce bu belirtileri yaşamamıştım günü bekliyorum
karansmom_ Silahimigetiraysel bat 25 🥺 
ANurrr Benim bat 24 ama geç yumurtlama gördüm yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunur diye duydum adetim uzamış oldu sanırsam böyle de olunca bekliyorum bakalım
karansmom_ Deletedmom_112 normal adet sancısı vardı regl olmayı bekliyordum, sürekli acıkıyordum burda şüphelendim. Çok teşekkür ederim 🤲
kalorisizpatates karansmom_ ayy bende adet sancısı meme hassasiyeti bacak ağrısı çekiyorum ve acıkıyorum çabucak aynı senin gibi inşallah hayırlı sonuçlar alırız bat 29 benim de