Tugceakcicek Merhabalar, Aranızda Medihaus hastanesine gebelik için giden var mı ? Yada bu çevrede önerebileceğiniz doktor isimleri
Minikayak24 Tugceakcicek esencanda ilk oğlumda doğum yaptım memnun kaldım şuan fiyatları uçuk biraz gidemiyorum şuan kontrole yeni hayat tıp var esenyurt kıraçta oraya gidiyorum doktorumdan memnunum ama son anda karar değişmezsem eğer orda doğum yaprım yoksa esencanda da yapabilirim bilmiyorum
Elifelibass Minikayak24 bende cuma günü esencan da ELİF UÇAR doktorum doğum yapacağım ilgi alaka nasıldı hastanede odalar felan nasıl merak ediyorum ameliyat ortamı vs
Pnrkz Tugceakcicek esencanda ayhan yükselen hocam var allah ondan razı olsun işinde çok iyidir onu tavsiye ederim ❤
Pnrkz Pnrkz bu arada aynı haftadayız bende 5+5 teyim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah rabbim 🤲
Zuleyha_18 Pnrkz malesef memnun kalmadım ben ilk gebeligimde ona gidiyordum ilgi alaka güzel ama rahim ağzıma hic bakmamış ultrasonda bebeğimi kaybediyordum 6 aylıkken şans eseri başka doktora gidip serkilaj olmak zorunda kaldım
Minikayak24 Elifelibass benim normal doğumdu 4 sene önceydi ama tertemizdi ve ilgi alaka çok iyiydi çok memnun kaldm gerçekten şuan fiyatlar çok uçuk yoksa yine oraya giderim doğum için belki gidebilirm yine ama kontrole gitmiyorum