aysegull01 Fsh 2 Ih 3.29 amh 2.26 Adetim düzenli Tüylenme Kilo sorunu özellikle göbek bolgesi Akne İnsülin direnci gibi belirtilerim var tahlillerim nasıl acaba ultrason da bakıp pko var dedi doktor ☹️
sedadiyebiri aysegull01 c life öneririm bitkisel bi macun instgramda c life yazarsan çıkar ve bu bilgileri paylaşırsan sana çok yardımcı oluyorlar
aysegull01 sedadiyebiri daha önce bi kaç gün kullandım 2 gün adetim çok pıhtılı gelince korkup bırakmıştım
elifsen Adetim düzenli tüylenme aynı bölgelerde kilom yok insilün yok ama pco var. Zaten en kesin tanı ultrason sonrası konulur
aysegull01 elifsen amh yüksek olmuyo mu pko olunca benim normal seviye de pek te anlamıyorum pko dan o yüzden kafam iyice karıştı
aysegull01 elifsen normal bi folik asit ve içeriği dolu olan bi vitamin verdi önce kilo verip insülin direncini düşürmen gerekiyo dedi dediğinizi de arastırıcam teşekkür ederim 🌸
elifsen aysegull01 pco yumurtalıkların ultrason görüntüsü ve bir kaç belirti ile tanı konunan bir durum. Herkeste tüm belirtileri olmayabilir
elifsen aysegull01 ocean markasınınkini kullandım ben mor kutuda suda eriyen. İnofolic combi de olabilir