Ezgikrgz himne_ Merhabalar🙏🏻 2 gün oldu detaylı ultrasona girdim girmeden önce çikolata ve meyve suyu içtim ama yanlış yapmışım olmadı değil ama doktorum yanlış olduğunu söyledi bebek biraz daha sakin kalmalı ki ölçüleri alalım dedi ama yinede herşeyine bakıldı yaklaşık 40 45 dk sürdü sıkışık girmemek gerekiyormuş benim yaşadıklarım bunlar 🙏🏻💕
himne_ Ezgikrgz merhaba çok teşekkür ederim 🥰 bikaç kişi daha çikolata yeme yazdı ben de normal kahvaltımı yapıp ekstra tatlı bişey yemeden gidicem🙏🏻
Ezgikrgz Susamana Ben doktora girdiğimde sıkışıksam tuvalete gitmemi söyledi gidip o şekilde girdim girdiğinizde tekrar doktora sorun bence🌸
Caterpillar Susamana tabi ki eminim hatta gösterdi idrar kesesini yarıda kesip idrar boşalt gel dedi sonra da bebek bak rahatlamış alanı açılmış dedi daha rahat inceledi hatta hamilelere genelde sıkışık gelmeyin derler normalde de zaten
Mgto Merhaba. Benim doktorum detaylıyı bir perinatoloji uzmanının yapmasının iyi olacağını söylemişti biz de öyle yaptırdık . Bana detaylıya gitmeden tatlı bir şeyler yememem söylenmişti sabah sadece tost yiyip gittim tatlı yemeden. 1 saate yakın sürdü.
zynpkrhsn1 himne_ 2 gün önce gittim tok ve tatlı seyler yedim 50 dk civarı baktı bana perinatolog stres yapma 😻