TheMuhtesem Deletedmom_85 ben 8. Ve 14.haftalarda kayağa gitmiştim, kaç gün boyunca kaydım kayak takımlarımı kendim taşıdım birşey olmadı.
Deletedmom_85 bebeklerimveben_ TheMuhtesem MMad Nerfemm eylulmihrasmom Totanseyma Kızlar çok sagolun toplu cevap vermiş olayım. Yazılanlardan sonra daha rahatım lekelemem ağrım falan da yok zaten çok şükür
Fatos43 Yaa kıyamam kötü düşünme onlar içimizde çok güvenli bir kesenin içindeymiş dışardan gelen bir darbe zarar vermiyor hatta Allah korusun trafik kazasını bile duymuştum içini ferah tut 🥰
Deletedmom_85 Kalbiimde2can canım çok naifsin anlayışın için sağol 🥹 insan uzun süre bekleyip kavusunca, ister istemez evham yapıyor elinden kayıp gitmesine 🤷🏻♀️
Kalbiimde2can Deletedmom_85 ama öyle kuzumm benim ikinci hamileligim ama bende cogu kez evham yapiyorum gayet normal birsey bu ve senin sürecinide biliyorum kolay degil 🫶🏼 allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin insallah canimm😘❤️
bebeklerimveben_ Deletedmom_85 korkma kuzum ben senş anladım ilk gebelik belli inan kızım hiç kucağımdan inmiyor durmadan peşindeyim rabbimşn izni ile olmaz bişey
Dodomoms Deletedmom_85 o haftalarda dolap sırtlayan ben hshshshhs sağlıklı gebelikse yapma tabi sen ama ister zıpla ister koş çocuk öyle hemen pırt gitmez canım korkma sen bu kadar da kasma 9 ay nasıl geçer böyle
Deletedmom_116 Deletedmom_85 yok aşko bişey olmaz korkma stres daha kötü etken unut gitsin . Benim riskliydi ama ben uçtum kaçtım kostüm 9. Ayında bile traktöre biniyodum 😬😂😂sen düşün
Esracigdem Deletedmom_85 yapmamanız gereken ya da yapamayacagınız bir hareket oldugunda vucudunuz tepki veriyor illaki sonrasında anlarsınız ama haftanız küçük koşmaktan bir zarar gelecegini düşünmüyorum 🧐
nerminnn_ Deletedmom_85 iş yerine bazen toplu taşımayla gidiyordum otobüse metroya koştuğum oluyordu yetişmek için şükür hiç bişey olmadı
BurcuArya35 Deletedmom_85 hicbirsey olmaz ben kizim düşecek diye aklim cikarak son hiz kosmustum arabadan inip hem Allah’a emanet bende senin haftalardaydim çok korkmuştum şimdi 25+6 haftalığim hic merak etme 🥰
Misramisra Deletedmom_85 9. Haftada ben takla bile atıyodum ahahahha bişey olmaz. 34+5 ben hep köpeklerimin peşinden koşuyorum
AdaKaranfili Deletedmom_85 16 aylık kızımın peşinden koşmuştum.bildigin kosdum.disarda dolaşırken.9 aylık karnı burnunda halimle. Şimdi yine koşuyorum.😂😂☺️buyuk kızım 18 aylık olmak üzere.kucuk kızım bebek arabasında 2 Aylik olmak üzre o da. Dışarda hep peşindeyim büyük kizin.minik kızla birlikdə koşuyoruz sjsjsj )))Cunki yerinde duramayan bir atom bombası kendisi😂🥰
Irane Deletedmom_85 doktoruna git bence bisey olmaz ben hamile olanda yikilmosdim konturolume daha var idi rahatlamak icin konturola gitdim hic bisey olmamisdi bende kosuyodum hamile vakti korkma amma muayineye git