Elifaras_ Bu yazdıklarım yanlış anlaşılmasın lütfen … Maddi sıkıntımız yok eşimle durumumuz çok iyi, bakıcımız da olacak hangi bebek arabasını almalıyım sizce … lütfen yazdıklarım şımarıklık olarak algılanmasın ama seçemiyorum yardım lütfen
minikoannesi123 Elifaras_ bir bebek magazasina gidip, satış temsilcisi ile görüşüp isteklerinize ve beklentilerinize göre bir model alabilirsiniz aslında.
lesalgac1 Elifaras_ Kabin tipi arabalar var, hem puset(0-13kg) kullanılabilir hemde sonrasında normal olarak kullanabilirsiniz.. eğer bütçeye uygun ise minycenter da mini couper un bebek arabalarını inceleyebilirsiniz.. Ben Hamilton r1 kullanıyorum ben aşırı memnunum
Biyologannee Elifaras_ ilk çocuğuma joie almıştım. İkincisine doona aldım. Oğlum 3 yaşında bı de minik bebek bebek raabasi puset ikilisi olmasın dedim. Doona aldım hem bebek arabası hem oto koltuğu. Araştırın videoları var. Bebeğim doğmadı henüz kullanım için bekliyoruz. 🥰 İki çocukla bana pratik bir şey lazımdı. Aktif araba kullaniyorsaniz da çok kolaylık olabilir. Ben o sebeple tercih ettim
mhbbbera Bence durumunuz musaitse ilk olarak Bugaboo😍😍 sonra Babyzen markası Herikiside kabin bag oluyor cok kullanışllo benimki yoyo😍😍😍😍 aşkkım benim🤣🤣
Deletedmom0071 Kızım asla bebek arabası kullanmadı. Emekleme dönemine kadar bas bas bağırdı emekleme döneminde kendini aşağı atıyordu. Bebek arabası çok pahalı bir şey alınmamalı bence böyle bir durumda hiç kullanışlı değil 😂
Biyologannee Elifaras_ normalleri göre biraz. Ama çok rahatsız edici değil bence. Bebekle denemedim tabii daha doğmadı. Ama yorumları da çok iyiydi
Aecer Elifaras_ çünkü çok kaliteli ve sağlam 😊 yani arabaları incelerseniz kalitesini görürsünüz diye düşünüyorum. Ben cybex mios modelini tercih ettim
Ranakzrn Elifaras_ ben cybex priam modelini aldım daha kullanmak nasip olmadı ama çok beğendim öneririm bunu
NewbieMommy Ranakzrn merhaba bende cybex düşünüyorum ama çok fazla satıcısı yok türkiyede yani internette var ama ben mağazaya gidip almak istiyordum siz nerden aldınız acaba 🙈
Ehaseki Cybex easy twist 2 modelini tercih ettim. Hem hafif hem kaliteli. Kabin boy olarak geçiyor puset ile kullanıma da uygun. 360 derece dönmesi de benim için bir avantaj 0-22 kg olduğu için uzun süre kullanabilirsin
Ranakzrn NewbieMommy ben yurt dışındayım burda çok fazla tercih eden var türkiyede nerelerde olur hiç bilgim yok ne yazık ki
Aecer NewbieMommy cybex resmi satıcısı operaistanbul internet sitesi de var şehrinizde mağazası var mı bakabilirsiniz
kasmir9494 Ben de çok araştırmıştım en çok içime sinen “Chicco one4ever” olmuştu. Hem otomatik katlanması hem çift yön oluşu hem de puset takılabiliyor olması beğendiğim özellikleriydi. İsterseniz bu modeli de araştırın