Neslihnharmanc Mavisim099 evet ben amasyada yaşıyorum ablam Manisa’da ikimizin doktoru da verdi kullanabiliyoruz ve gerçekten bu ilacı içtikten sonra artık rahat rahat uyuyabiliyorum şurupları kullandığım zaman saat başı kalkıp içiyordum 🫶🏻
Minesmz mehriaka mehriaka bir tatlı kaşığı biraz fazla cnm yarım çay bardağına çay kaşığının ucuyla atsa yeter fazlasida zarar
Mavisim099 Ayfer- tahinim donmustu ama yinede yedim canım pekmezde çekti bu arada şuan iyiyim saol canım insallah bu gece rahat ederim 🫶💚
Mdf17 Poncikpanda kalsiyum tablet kullanıyorum içince daha da fazla yandığını keşfettim. Kalsiyum içince midesi yanan var mı başka acaba😃
Mavisim099 Gumus25 😭😭 bebek tam gogus altimda o yüzden galiba sizin nerde . Assaya inse rahatlardik galiba yukarıda o yüzden bu kadar kötü oluyoruz
Gumus25 Mavisim099 evet bide arada poposunu tam dayıyor tepeye. İyice sıkıştırıyor göğsümü valla çok fena. Geceleri de çok hareket ediyor uyuyamıyorum valla
Mavisim099 Gumus25 bnde aynı gerçekten. Ara sıra tas gibi oluyorum o an yürümekte baya zorlanıyorum Allah kolaylık versin hepimize inşallah