zlmchnklc Biz aylin koymaya karar verdik çok kibar bir isim 🥰 aylin selin ilayda melisa eski ama kulağa hoş gelen isimler.
NurtenB zlmchnklc Aylin ismi çok güzel ama benim karşı komşum Aylin ve biz hiç anlaşamıyoruz 😂😂😂ismi duyunca direk aklıma o geliyo😂 adıyla sağlıkla gelsin inşallah minik kız 🐥bu sene hani erkek senesiydi herkes kız doğuruyor anam😂😂
NurtenB seyda53 mihra ismini duyduğumdan beri en ağır o basıyo bana bugün de eşim Aden ve Yüsra ismini dedi Aden cennet Yüsra ise Allah’ın bahşettiği kolaylık demek isim koymak biraz zor geliyo bana yaa🤭
Alyel NurtenB hayırlı olsun. Bizimde kızımız olacak inşallah biz Defneye karar verdik.yaz kiş yeşil kalabilen agaç güzel çiçeklerde var defne
NurtenB Alyel teşekkür ederim canım allah hepimize hayıra sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🥰defne ismine bayılıyorum ama eşim 🙄🙄🙄direk kafa sallıyo 🙄😂😂
zlmchnklc NurtenB benimde çevrem ful kız hamile ya da doğurdu 😅😅 kız senesi bence. Bende elif ismine negatifim lisede saç baş kavga etmiştik eşim çok elif istiyordu en son anlatmak zorunda kaldım elif neden Olmaz diye hahahah
Alyel NurtenB inşallah içinize sinen bir isim bulursunuz biz Aybüke Almira ve Defne arasında kaldık Defneden gecemedik 🥰
NurtenB Hatice_123456 biraz uzun geliyo bana canım isim ya bide bir zamanlar baya popüler oldu arttı anlamı çok güzel ama isme o zamandan beri bi ısınamadım 🐥🥰
Duygu_nur52 NurtenB bende yüsra koyacağım kıxzz olursa inşAllah bugün büyük ihtimalle kız dedi ama inşAllah değişmez 🥹🥹
Kevserblt İlk kızımın adı Gülce 🌹 çok zarif kibar bi isim eğer ikinci olursa Başak Bilge gökçe falsn düşündük ama karar veremedik Venüs ismi de coookk güzel bence ama eşim istemiyor. Bi de ben Balım ve Tanem ismini de çok sevdim ama eşim istemiyor
denzkara NurtenB 2,5 yaşında kızım var esila ikinciyi de 1 ay sonra kucağıma alıcam inşallah onun da adını parla koyduk🙂
1q2w3e4r NurtenB bir oğlum var Ege. 6 haftalık gebeliğim var erkek olursa kuzey kız olursa alya koymak istiyoruz. Çin ve rus takvimi kız diyor bakalım.