Meralmert dolunayes inşallah bana da bakar ya çok merak ediyorum cinsiyeti de soracam inşallah soyler gerçi belli olur mu onu da bilmiyorum
dolunayes Meralmert iyi bi doktorsa bakar Benim randevum yoktu Teste sorun yoktu Dedim bayadir bebegi görmediniz gel bakalim dedi
dolunayes Meralmert guzel sonuclar Burun kemigi bilinmiyor yazmis oda olsa iyi olurdu Ama onun olmamasiyla test guzel gelmis Bazi testlerde direk kotu geliyor
Meralmert dolunayes çıktım doktorun yanından çok şükür bir sorun yok 3 lu testi de yaptirmami istedi ama gün verdi
dolunayes Meralmert burun icin demistim Guzeldi sonuclar evet baya dusuk risk Ama burun kemigi ararlar bu teste bilinmiyo yazmis yapan kisi 3 lu de gosterir bebito insallah
Meralmert dolunayes burun kemiği için birsey demedi belki de 3 lu testte ona bakacak bilmiyorum cinsiyeti de gösterirse öğreniriz dedi bakalım 24 u eşimin doğum günü onun da hediyesi olur
Satinur_66 Meralmert rutin kontrol ediyor canım evett sonuclar ı da soyluyor o kdar bana öyle yapmıştı canım
Meralmert Satinur_66 merhaba canım cinsiyeti öğrendim oğlum olacak hayırlısıyla 🙏 ama ondan ayrı plesanta asagdaymış şimdilik sorun yok dedi ama takip gerektiren bir durummus konuyla ilgili bilgin var mı nelere dikkat etmem gerekiyor
dolunayes Meralmert genelde testlerde cinsiyet soylemiyor Belki soyler iyi birine denk gelirse Yok bende ikiliden sonra 3 lu istemedi Doktora bagli Dememistir kagitta gordum burun kemiği bilinmiyo diyo Ama sonuclar güzel
Meralmert dolunayes aynen bende söyledim genelde istenmiyor diye evet ama oradaki bir değere bakmak istiyorum dedi bende tamam dedim en azından herseyden emin olurum
Fatmanur_-1 Merhalar arkadaşlar benim 2li tarama testim1:64 sonucu geldi ne demek oluyo bana bı yardimci olurmusunuz
dolunayes Meralmert en iyisi suan sorun yok zaten Arkadasimdada unkonw yaziyodu burun kemiginde ama istemedi üçlü
dolunayes Ruyaninprensi kiz gibi goruyorum dogru secebildiysem resmi Bilgilere de bakim Eşinle dogum tarihlerinizi Son adet tarihi İlk beta rakami yaz bakim
Ruyaninprensi Ben 08.09.1994 Eşim 07.02.1990 Sat 8 Mayıs İlk beta 375 canim doktor da yüzde doksan kız dedi