husniyealtun baliminannesi06 haklisin canim. Öyle yapmaya çalışıyorum ben de. Tevekkeltû âlAllah sonuçta 😊😊😊
MberraAglYac husniyealtun ben iki ayrı Dr gidiyorum biri bebek çok iri 2 hafta önden gidiyo diyor diyeri normal diyor yani üç aşağı beş yukarı bebekler normal gelişiyor
husniyealtun MberraAglYac ben de canim. Biri devlette perinatolog digeride ozelde dogum yapacagim dr. Ama bana ikiside ayni seyleri soyluyo. Rabbim saglikla aldirsin evlatlarimizi kucaklarimiza
Busranagme Rumeysa5454 bende de aynısını oldu Can'ım kısa sürede bir anda kilo aldı Bebek . Korkma iyi , sağlıklı ise sorun yok
Busranagme Mahlikarumeysa Can'ım ben sabah kahvaltısında 2 hafta boyunca , 2 yumurta yedim soğanlı şekilde tavada yapıp ve yanında 10 ceviz en az , peynir , muz sonra da portakal mandalina yedim cok ve suyunu içtim 1 haftada 600 gr almıstı .
Secilylmaz Mahlikarumeysa Mutlaka her sabah 2 yumurta yedim, her aksam meyve yedim, süt ve peynir çok tukettim.. bunun dışında hamur işi de yedim butun 9 ayım bu sekilde geçti yani 🙂
MberraAglYac husniyealtun demek istediğim bazı Dr durumu abartıyo ortada çokta vooovvvv ooo yooo bi durum yok normal büyüyorlar işte bebikler önemli olan sağlıklı hayırlı evlatlar olması ben 2 kilo doğmuşum ölür diye beklemişler sonrada fazla büyüdüm 😂😂😂sonradan da küçülmeye çalıştım 😂😂
Srknsmg Benim de iri valla. Şekerimiz de var. 34. Hafta 2900.. benım sekerden dolayı 4 ü gececek diye korkuyorum.herkesin bi derdi var valla.
Mirayyldz @Osse insallh cnm pek umudm yok ama muz ymeye bsldm artk portakal ydqm icn kilo ypmior full portakal yiorm o pek kilo ypmio
husniyealtun MberraAglYac 🤣🤣🤣 ben de 4.5 dogmusum ergenligim hep kuculmeye calismakla gecti. Sukur sonradan kilo sorunu cok yasamadim. Simdide 8 9 arasi bi kilo alimim var. InsaAllah boyle de tamamlarim. Dedigin cok dogru kimi dunya sonu gibi davraniyo kimi de senin psikolojini anlayip sakin yaklasiyo. Amin canim insaAllah saglikla aliriz evlatlarimizi kucagimiza
Werwe ZeynepSare cnm sen dr bakma yogurda biber kat ye hemoroid sorunun yoksa kabızlıga birebir bn muzun bebege kilo yptıgını bu platformda ogrendim bide sut bol iç oda cok faydalıymış asırı zayıf olmadından daha iyidir yada hergun yeme ikigunde bir ye ilk oğlumda bilmiodum bilsrm ondada yerdm düşük degldi 3.600 kliosu ama olsn sonuçta yararı olan birsey
ZeynepSare Werwe canım şekerim de var ondan yiyemiyorum muzu ben de diğer meyvelerle idare ediyorum sütü de içiyorum bol bol sağol önerilerin için 😘
Rabiosa Rumeysa5454 Rumeysa5454 benimde bebeğim iri kendim minyonum 38 hafta 1 günlük dün kontrolde 3850 çıktı 53 cm cm, doktor normal doğum olur ama haftasına kadar 4 ün üzerine çıkacağı için hırpalanırsın dedi ikisindende korkuyorum sezaryan günü almadım kendi gelmek istediğinde olmak daha mantıklı geldi ama hal doğum şeklim kesin bu diyemiyorum beni üzüyor bu durum🙏Zaten bebek şişman çatı muayanesinde bile çok tepki verdim napıcam bilmiyorum🤔doğumdan sonra tecrübelerimi paylaşırım aymı durumdayız
Rumeysa5454 Rabiosa canım öncelikle hayırlısı olsun diyelim tanıdığım bi çok insan minyon olmasına rağmen tosun paşalar dogurdu ben gönlümü ferah tutmaya çalışıyorum sende ferah tut. Senin için dua edicem 🙏
Mirayyldz @Osse yok pek sanmiorm portakal kilo ypmiyor ilk cocqmdan bliorum yedm yedm 9 ay en fzla 2.700 doqdu en iyisi bol bol muz kabz olmuormusn diolarda olmuorm nie dersenz cnku kan ilaclari bni cok kotu ishal ypior muz yiorum ynede ishalden kurtulamiorm
Osse Mirayyldz bende muz yiyorum ama ishal olmuyorum canım kabak çekirdeği tüket o çok güzel bağırsakları çalıştırıyor