deletedmom11 husniyealtun bende çok yiyodum muzu haLada yiyorm ama azaLttm başka dertLer çıkarıyo en sewdğm meyweLerden biri ama bazen fazLası zarar gııı 🙈🙈🙈
husniyealtun deletedmom11 ben yiyemedim ya 4 aydan sonra. Ardindan mandalina geldi simdi de portakal. Seker durumum olmasa sabah aksam yerim herhalde surekli. Bi de o dertleri cikarmamasi icin yedikten sonra en az bir bardak su iç 🙈
SimgeBz Rumeysa5454 Bende cok muz yiyorum doktor banada masallahi var demisti 😊 muzdan olabilirmi gercekten?
Rumeysa5454 [bilinmeyen] estağfurullah canım öyle düşünme. Bilmiyorum ben biraz tedirgin olunca bişi demedi dogum la ilgili ama nst ye yolladı 3 hafta sonra tekrar görüşelim dedi☺ içimden bi ses gel çocugu alalım hadi dicek doktorumuz diyor 🙈
deletedmom11 Rumeysa5454 tuwaLete çıkamama gibi bi durumu oLuyo cnm hamiLe değiLken bile oluşuyo bu heLe hamiLeyken daha çok oLur 🙈🙈
Rumeysa5454 deletedmom11 henüz öyle bi problem yaşamadım ama yaşanayacagım anlamına gelmiyor heralde bilemiyorum 😂😂
Rumeysa5454 Elifece hiç sıkma canını kuzum. Beslenmene bi kaç hafta dikkat ettiğinde herşey yoluna girecektir
Secilylmaz Ben 39+2 haftalik hamileyim bebegimin kilosu 4 kiloyu gectigi icin pazartesi sezaryn olucam.. Hep normal istemistim ama hayirlisi olsun.. Çok korkuyorum sezeryandan🙁 umarim hersey iyi gecer, hepimiz umarim sagsaglim bebeklerimize kavusuruz🙏
deletedmom11 Rumeysa5454 bağırsakLarı iyice sıkıştırdığı için muz yemesekde baya bi o sıkıntıya düşen war bide muz yeyince iyice tetikLeyenDe war amaaan her yedğmzde bişi war nasıLsa hangi birini yemicez
Betul3425 Rumeysa5454 onunla hiç alakası yok canm. Ben toplamda 12 kilo almıştım. Sadece göbek vardı oda top gibi. Hatta ben ramazanda oruç tuttum bide millet bana tutma bebek kilo almaz demişti. Bende doğduktan sonra dedim ki demekki oruç tutmasam 5 kilo olucaktı iyiki tutmuşum 😂😂
Rumeysa5454 deletedmom11 ben hep eskiden analarımız nasıldı kafasıyla ilerledim sonuç ne olur bilmiyorum 🙊 inşallah tarlada yolda dogurmam 😂
deletedmom11 Rumeysa5454 ayyy aL bendende o kdr annemin suyu geLmiş bana hamiLeyken buLaşık yıkıyomuş o sırada bacağını kapatmış suyu geldiğininde farkında buLaşığı bitirmiş doğmdan sonra yapamam diye şimdikiler bulaşık tawana çıksa bi damLa lekelense çıldırıyo 😂😂