Tugba_sari _nr_ ben şuan 21 haftalık hamileyim ve hiç bulatım olmadı şükür 😁 ama bel ağrısını çok yaşadım başlarda da karın ağrısı vardı. Herkesin hamileliği bir olmuyor, herkeste bulantı ve ağrı olacak diye bişey yok
yummyyumos Sağlıksız bir bebeği vücut atıyor istediğimiz kadar yatalım ilaç kullanalım sağlıksız bebeğin geliştiği şekil bozukluğu da var Rabbim ne veriyorsa gerçekten en güzelini veriyor
Nur001 Canım benim 6 ay bulantım olmadı yerleşme kanamam da olmadı yat kalk şükret bulantım yok diye de deme kimseye nazar oluyor 😅
Tugba_sari _nr_ evet ilk başlarda akıntı çok olur hamilelik belirtisi zaten bu, zamanla geçiyor akıntı
Nur001 _nr_ bende çok korkmuştum panik olmanız çok normal 😊 Umarım çok rahat bir hamilelik geçirirsin ☺️
AylaMete _nr_ progestanı fitil olarak kullanıyorum ara ara o yapiyor su gibi akinti. Onun disinda o haftalarda cok seffaf olmasa da akintim artmisti benim.
0918201 _nr_ Edaerdem5203 Hic hisetme o bulantiyi ben 10+6 dayım ve ne yersem kusuyorum en az 10 kere falan goz altim mosmor ve kilo kaybediyorum hicbisey yiyemiyorum dua et hamileliğin bulantısız geçsin ben 3 haftaliken bulanti ve asiri uyku isteginden anladim
mrvsrcn _nr_ 28 haftalık hamileyim hiç bulantı yaşamadım sadece kendimi çok aç bırakırsam oluyor açlıktan o kadar ve bebeğimin gelişimi gayet normal herkeste bulantı olacak diye bir şey yok
NurCan58 Annekuzusu38 Doktor erkege benzıyor ama kesin olmadığını, 16. Haftada kesinleşecegini söyledi