bendeanneoldum_ ilk hastaneye girdim kan alındı kan sonuçları çıkınca hemen hazırladılar doğumhaneye geçtik anestezi doktoru geldi kendi doktorumdan önce tabi bu esnada sorular soruldu bir sürü ameliyat masası üstünde belden iğne yapıldı spinal ama asla ağrı sızı olmadı söylenildiği gibi sonra ayaklarımdan sıcak sıcak bişeyler hissettim karıncalaşma oldu oynatabiliyorum diye panik oldum cimciklediler acı yoktu neşter sesini duymamla kesilmeye başlamam bir oldu çıtçıt kesildiğimi hissettim ama acı asla yoktu. Daha sonra sağdan soldan çekiştirmeye başladılar işte o çok kötüydü karnının içinde bi ağrı var ama acı yok çok değişik bi duyguydu 3-5 dakika içinde kızımın ağlayışını duydum başladım ağlamaya biraz fena oldum sıcak bastı kulaklarıma kadar geldi hava veriyorlardı çıkarın fena oldum dedim sonra giydirip kızımı getirdiler çok çabuk gitti dikişleri dikmeleri biraz uzun sürdü daha sonra uyandırma odası dedikleri yere alındım orda yarım saatten fazla bekledim benim hikayemde böyle gelişti korkulcağı kadar değilmiş şimdilik🤗🫶🏻