Serendipty Bu meyveleri yıkayarak mı kesiyorsunuz yıkamadan mı ben yıkamadan kesip yiyorum ama üzerinde bazen toprak kalıntısı oluyordu akşıma takıldı mikrop kapmış mıyımdır diye👀
Serendipty CemrePektas ben de öyle yapmak istedim ama eşim bana ruh hastası gibi bakıyor ben yıkayalım diyince insanlar bebi anlamıyor ya
Serendipty cokkasmabeabi az önce yedim toprak kokuyordu kavun kötü pldum yikayin bence mumkun oldugunca
CemrePektas Serendipty ay ne alaka toprakta yetişen bişey sonuçta. Patatesi soyduktan sonra yıkamıyor musun ya da çileği😂 bu da gayet normal bişey, dışı çamurlu sonuçta
elifaydinn Serendipty yıkıyorum tabi bıçak kabuğuna değiyor keserken içine giriyor artık her şey mikrop özellikle göçmenlerden sonra her yerden mikrop bulaşıyor 😥
bebitomom Serendipty 26 yaşındayım hayatım boyunca hiç karpuzu yıkayıp kesmemiştim ta ki geçen gün eşim pazardan gelip karpuzu lavaboda yıkayana kadar yıkandığını bile bilmezdim eşim suratımdan anlayıp umarım sen de kesemeden yıkıyorsundur dedi 😂😂
ladyax Serendipty toprakta yetişiyor ve topraktaki her meyve sebzede toxoplazma riski var bu da gebelikte çok tehlikeli biliyorsunuz ki bu nedenle iyice yıkayıp öyle kesiyorum
Kalbiimde2can Serendipty herseyi yikarim kabugunu soyacagim bir meyve sebze olsa bile yikar kurular öyle keserim
ladyax Serendipty bir şey olmaz sıkma canını bundan sonra dikkat edersin olur biter için ferah olsun diye de istersen sağlık ocağında bunun testi var yaptırıver