Anneyimbennanne Boya kullanmak istemiyorum. Saçımı siyah yapcam da boyayan var mı?. Memnun kalan ,kalmayan ?.
Sltnbyzt Anneyimbennanne kullanıyorum çok güzel ama ilk bir kaç gün yatarken yastığa bulaşıyor malesef ve geçmiyor terledigimiz için bulaşıyor ama kullanmakta memnunum
Tbayram Anneyimbennanne Ben hamileyken yapmıştım hiç istediğim sonuçu alamadım o halimle uğraştığımla kalmıştım
Dusenerler Anneyimbennanne bende Hint kınasıyla yaptm çok güzel oldu ama sonrasında başka bir renge geçişin pek kolay olmuyor boya tutmuyor
Anneyimbennanne birannis_ Çok akıyor mu ? Bir de çok ssiyah oluyor mu. Uzun süre simsiyah olsun istyrm
Dusenerler Anneyimbennanne evet oluyor ben aktardan almıştım Hint kınası onun renkelri var kızıl siyah ve sarı tonu gibi siyah olanı almistim bende baya siyah oldu
birannis_ Anneyimbennanne ben boyadıgimda 20 haftadaydim şuan 34 haftalığım diplerim yeni çıktı o kadar uzun kullandım düşünün birde ben aşırı koyu seviyorum tam istediğim gibi oldu benim önümüzdeki hafta nasipse tekrar boyayacagim bende şahsen çok memnun kaldım
Anneyimbennanne birannis_ Ya ben boya yaptım hem çok pişman oldim hemde aktı baya. Bende çok koyu sevyrm . Ama boyaması zor diyolar . Hangi marka alıyorsunuz bende yarn alayım. Pazartesi kontrole gtcem 38. Haftadaym sezeryn kesim doğuma alırlar
birannis_ Anneyimbennanne Ben bunu aldım kutunun içinde 7 paket var ben hepsini kullandım saçınız uzun ve sık ise hepsini kullanın ve kıvamını çok koyuda değil çok su gibide olmasın dikkat edin ona
Elif949494 Anneyimbennanne tekrar siyah tan dönmek istersen eğer kınadan saçı kurtarmak çok zor benim saçlarım yanmıştı artırırken iyi düşünmek lazım bence
Anneyimbennanne birannis_ Ayy evet bu çok güzelmiş herkes bunu öneriyor . ☺️ Ama 3 hafta kalıyormuş ya çok az