Melissssa Benden tavsiye tam şu zamanlarda en azından nemlendirmekle başlasan ileride sıkıntıyı en aza indirebilirsin diye düşünüyorum benim cildim çok kuru ben de 15 haftayken falan başladım şimdi 26 haftayız ileride ne olacağı belli olmaz ama ben en azından tedbirimi almış oluyorum hem vücudun yumuşacık oluyor ilk etapta yağlı kremler kullanırsın büyüdükçe susam kantaron zeytin yağı badem yağı hindistan cevizi gibi yağlarla desteklersin şansa bırakma 😁
ezos Merve-33 85 takıyordum tam destekli ama ici dolmuyordu şimdi ici doluyor hatta sert olanlar rahatsız ediyor eskiye gore büyüdü ama yine de küçük bence 😣😣
Minikdunyam Merve-33 hiç birşey kullanamadım 31 haftalığım karnımda hiçbişey yok sadece Bacaklarım çatladı
Limpid Merve-33 vazelin ve hindistan cevizi yağı kullandım bn 30 haftalık ikiz bebeklerım catlamadı hıc. Ama snrasında ne olur bılemıyorum cnm
Duyguuuu Merve-33 Ben 40. Haftama girdim bebek yagi kullandim canim her dustan sonra. biraz kalcamda var ama gobegimde hic yok 😀
Gokdem Merve-33 38. Haftamdayım. Badem yağı,kakao yağı ve kayısı yağını eşit olarak karıştırıp 2 3 güne bir sürdüm sıfır çatlak 😉 çok paralar dökmeye gerek yok ama bence
Cglfdn Merve-33 aktarda yag hazirlattim. Hergun sürdüm. 37. Haftaya kadar hic birsey yoktu. 37den sonra catladim.gunde 3 Kez sürüyorum bide😕
Sinem35 Merve-33 her duştan sonra bebek yağı sürdüm çatlama ihtimali olabilecek yerlere bolca. Bin şükür ki hiç çatlağım yok 37+5 iz. Biraz da kişini deri yapısıyla alakalı gerçi bu çatlama meselesi
Benanneyim 39+3 üm önden hiç çatlağım yok hep Hindistan cevizi yapı sürdüm ama bebeğim hep yandan çok tekme attığı için üç dört tane yanlar da küçük kırmızı çizgiler var yanları çok itiyordu bebeğim çatladı doğumdan sonra beyazlar incelir önden sıkıntı yok önemli olan da bu 🤗
AAylin Merve-33 Ben duzenli olarak mustela kullandim, gercekten sifir catlak. Ikiz gebelikdi ve karnim kocamandi🙈
Duyguuuu Merve-33 Ama bence kesinlikle vücut yapisiyla alakali en pahali kremleri kullansan bile catlicagin varsa catliyorsun. En iyisi dogumdan sonra spora gidip sikilasip onlari kamufle etmek 😂
Flora Merve-33 Hiçbir şey kullanmadım 37+5 deyim, şimdilerde aklıma geldikçe lavanta yağı sürüyorum, 8 kilo aldım, hiç çatlağım yok.