3Tospikannesi bebis001 ben ayın 5.de gittim sigortam yok 600 tl ödedim yanılmıyorsam sigortalı olanlar da 550 ödüyor siz ne zaman gittiniz ne kadar ödediniz muayene ücreti
Aycha 3Tospikannesi Evet, ödüyorsunuz ama SGK’lı hamileler ne kadar ödüyorlarsa; siz de o kadar ödeyeceksiniz.
3Tospikannesi Aycha çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için doğuma 1 , 2 hafta kaldı en azından doğum ücreti biraz Uygun’a gelir Allah razı olsun 🥰❤
bebis001 3Tospikannesi Ben en son bu ayın 3′ünde gittim 500 ₺ ödedik (sigortalı) demek ki fiyat yine artmış 🤦🏻♀️
DeryaDefnee 3Tospikannesi Merhaba ben de Adanadayim da bu hangi hastane Medicalpark doğumu 15bin lira yapmış yeni zam geldi merak ettim
Aycha 3Tospikannesi Rica ederim. Hayırlı kolay bir doğum; sağlıklı ve hayırlı bir evlat dilerim. Bebeğinizi, güle güle büyütün inşAllah.
3Tospikannesi bebis001 hangi doktor ve doktorunuzla ücreti konuşmadınız mı doğum şekliniz belli mi ben 31.haftada ücreti konuşacaktım ama kasılmalarım olduğu için nst filan derken unuttum çarşamba günü randevum var gıdecem bakalım
bebis001 3Tospikannesi Doktorum Ersin Sürmeliler sizin kim ? Doğumum sezeryan olucak fakat ücret için erken olduğundan dolayı konuşmadık,açıkçası bende unuttum ben henüz nstye girmedim
3Tospikannesi bebis001 bende ersin beye gidiyorum 😊 ben 36 haftalık doğum yapıyorum 2 çocuğum da öyle oldu bu da öyle olacak ay başı yada ortası gibi dedi ama dün nişanım geldi sancılarım oluyor arada çarşamba günü gidecem bakalım ne dıcek
Lvn0121 bebis001 ersin beyden memnun musunuz ben bir kere Fatma’ya gittim çok memnun kalmadım bir sonra ki randevumu ersin beye aldım iyi mi