tugba04 12 haftalığım bulantılarım devam ediyor doktorum prilam vermişti ama asla içemiyorum içtiğim gibi geri çıkarıyorum biraz ara vermiştim bugün tekrar içmeyi denedim yine aynı içtiğim gibi geri çıkarttım varmı böyle olup bulantıya bi çözüm bulan ?
Aysensrkan Banada zofer verdi ama ben kullanmak istemedim 3 4 hafta bulantılarla savaştım ama ilaç kullanmadım
tugba04 Aysensrkan Bende çok duydum onun adını ama ağır bi ilaç diye duydum o yüzden bende kullanmak istemiyorum dayana bildiğim kadar dayanmaya çalışacağım artık
gulayse_38 malesef öyle biliyorum bende ama iki ayrı doktora da sordum hiçbir zararı yok kullanabilirsin dediler onu kullanmadan da kendime gelemiyorum
gulayse_38 tugba04 kardeşim de kullandı bi zararı olmadı hatta 4 kez kullandı sonra kesildi bulantısı çok iyi geldi benm bulantı kesilmedi maalesef 🥺12 haftaya giricem
Nesli-han55 Kızlar ben 26. Haftaya girdim zofer falan hiç fayda etmedi prilam iyi geliyordu oda etkisini yitirdi heralde bulantılarım devam ediyor maalesef perişan ediyor beni 🥺🥺