iremelif06 Merhaba balıkesire tayinim çıktı balıkesirde iyi bir doktor ve hastane arıyorum yardımcı olur musunuz?
Bernasnli iremelif06 Tülin Kahveci özel muayenesi var tek özel hastane var zaten sevgi hastanesinde yaptırtıyor doğumlarını temiz ve titiz çalışır donanımlı bir doktor tavsiye ederim
poyrazin_annesi28 iremelif06 Atatürk şehir hastanesindeki çoğu doktordan memnun kalırsınız. Benim doktorum Tuğban seçkin kececioglu’ydu. Eşi Mehmet kececioglu, Mehmet sirvanci, İçel anıl saygı, simge Tezel yozgat bunların hepsi iyidir duyduklarım ve bildiklerim
Hlybkr iremelif06 Atatürk şehir hastanesinde simge tezel Yozgat takibindeydim. Çok iyi ilgili ve herşeyi gayet güzel açıklayan bir doktor. Çok memnun kalmıştım.
Masal-10 Mrym10 Evet hatta 11+5 de ikili test yaptırdım o zaman bildi 14+3 de gittik değişmedi kesin dedi sağolsun
Masal-10 berivan__ Doğum ücretini inan bende bilmiyorum özel sağlık sigortamız var diye biz detaylı araştırmadık muayene net ücretleride öyle ama 500 e yakın muayene ücreti
berivan__ Masal-10 bende Altınoluk ta yaşıyorum körfez hastanesi var burda aşırı pahalı ve memnun değilim. Sevgi hastanesini çok övdüler ama aradığımda fiyat bilgisi vermediler. Körfezde muayene ücreti 965 doğumda 21 bin liraydı
Masal-10 berivan__ Doğrudur valla biz doktorumuzdan memnunuz onu söyleyebilirim dikkatli ve ilgilidir kendisi