Hamileliğimin 38. Haftasına kadar o kadar zor şeyler yaşadım ki ilk haftalarda düşük tehlikesi vardı rahmim kalp şeklindeydi ve perdem vardı hatta ilerleyen haftalarda doktorum serklaj alttan dikiş atabiliriz bile demişti ama ilerleyen haftalarda her şey yoluna girdi ne perde ne dikiş ne düşük tehlikesi bütün problemler kayboldu güzel giden hamileliğim son haftalarda tekrar sıkıntıya girdi bu seferde erken doğum riski vardı Progestan fitil kullandım tansiyon ilacı kullandım kasılmalarım ve sancılarım çok erken başlamıştı en son cuma gün 37+6. Haftada doktorum çatı muayenesi yaptı ve 1 cm açıklık olduğunu ama nst de sancım olmadığı için yatış vermemişti ve Salı gün tekrar gelmemi istedi normalde sezaryen doğum istiyordum çatı muayenesinden sonra sulu akıntı ve ağrılarım başladı cumartesiyi böyle atlattım pazar sabaha karşı saat 4 gibi ağrıyla uyandım ama bu ağrı öncekilere benzemiyordu yarım saat arayla ağrılar sıklaşıyordu hepsini egzersiz ve doğru nefes alıp verimde karşılıyordum en son saat 8 e kadar dayandım sıcak duş aldım ve doktorumla konuşup hastaneye gittik ebe alttan muayene ettiğinde 6/7 santim açılmam olduğunu doğumun başlayacağını söyledi eşim ısrarla sezeryan olmamı normal istemediğini belirtiyordu doktor gelene kadar açılmam 9 cm olmuştu ve doğum başlamıştı 10 dakika içinde doğumum gerçekleşti ve minik prensesim saat 10.23 de doğdu dikişlerim bitene kadar bebeğim hazırlandı ve doğumhaneden eşimle ve bebeğimle beraber çıktık. Ben kurtuldum rabbim herkesi kazasız belasız kurtarsın miniklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin 🥰