Suleclk 29 haftalık hamileyim çocuk önden gidiyormuş 2 hafta çocuk iri dedi haftasına göre fazlaymış kilosu 1600 grm dedi diyetisyen gönderdi. Sizde olan varmı ?
Burakipek Suleclk bende ıkı gün önce gıttım aynı bana bısey demedı hatta BM’den once muayene olan ıkı kıloya yakındı nerdeyse ordada sıkıntılı bı durum gormedı
Zehross03 Suleclk benimde 27 haftalıkken 30 la uyumlu 1400 gr dedi şimdi 28 olduk iyice büyüdü galiba çünkü 3 gündür çok ağırlaştım şeker yüklemesi yaptırdınızmı siz
Kubratns 32 haftalık hamileyim benimde aynı şekilde bebeğim 34 haftalık görünüyor geçen hafta gittiğimde 2084 gr dedi kilosunu fazla buldu diyetisyen önerdi ama ben evde kendim kontrol etmeye çalışıyorum kendimde çok kilo aldım meyve vs yasakladı.
Suleclk Kubratns evet bende kendim kilo aldım baya. Kızıyor doktor zor olur doğumun diyor hergün yürüyüş ve diyet yazdılar. Aslında hareketli biriryim
Burakipek Ikıncı gebelıgım benım zaten ılkındede hep ole ılerde dendı kuzum 2900dogdı sağlıklıydı ama çok şükür onemlı olanda bı
Suleclk Zehross03 ağırlaşma oluyor ama hareketlerim kısıtlanmıyor sıcak bunaltıyor zaten yaptırdım 1 ay önce iyi çıktı❤️