baybarsmom _mutlu_anneee_ canım balık çekti diye çok ağladım dün esim alıyım dedi yok dedim bu mevsimde güzel olmuyor diye ağladım bu sefer
Anneliblog22 _mutlu_anneee_ bugun nst de yanımdaki kadin dogum sancısı çekiyordu ben ondan çok ağladım sanki ben dogurmayacakmisim gibi😊
Mercimeek _mutlu_anneee_ benim öyle çok yokta arkadaşım kocasının göbek deliği ondan güzel diye ağlamıştı skskjsk canım arkadaşım
minik-anne2323 _mutlu_anneee_ aynı ben😂 anneme doğuma yanıma gelecek daha şimdiden gidecek diye üzülüyorum ne bilim herşeye üzülüyorum
cakil-97 İş yerinde çalışırken o gün psikolojik olarak zaten iyi hissetmiyordum (bir sebebi de yoktu). Kocamı özledim diye ağlayacaktim gözlerim doldu tuttum kendimi 😄😂
Eylemsenet _mutlu_anneee_ ben sabah kalktım aucuk kokusuyla komşum kahvaltıya sucuk yapmış galiba oturdum ona ağladım sanki benim evde yokmuş hayatımda görmemişim gibi çok saçmaydı ama 1 saat ağladım😂😂😂😂😂😂
Hukersanne İşk 3 ayda aşırı bulantı çekmiştim bundan dolayı bişe de yiyemiyorum dolayısıyla ne yiycem acıktım ama midem bulanıyor diye arabada ağlamıştım 😂