Annabelle ben dün akşam acile gittim kendi doktorum yıllık izindeydi acili denk gelmek lazım yani stajer doktor denk geldi doktor da oradaydı fakat benle ilgilenmedi değerleri yazmak için pc başında bekliyordu stajer doktor ultrasonda beş dakika bekletti beni bak allah bak doktor içerden seslendi değerleri söyle yazayım diye göremedim yapamadım uf puf dedi durdu hani acilden gidiyorum bide bende korku içerisindeyim doktor da hiç oralı olmadı bekledi bekledi gitti sezeryana gidiyom dedi gitti. Ben de stajyer doktora alttan muayene yapılması gerektiğini söyledim çünkü bu hafta da altta muayene olmam gerekiyormuş o da tamam yapalım dedi alttan muayeneyi yaptı daha sonra bana bir bilgi vermedi sezeryan olacağım yoksa normal doğuma elverişli mi şeklinde daha sonra nst bağlandım orada iken ben sordum o da olur olabilir gibisinden geçiştir gibi bir cevap verdi yani stajyer doktora bir bahane bulmuyorum fakat oradaki kıdemli doktor hiç değilse ultrasonda bebeğe bakıp ilgilenebilirdi fakat düşündüğüm muameleyi göremedim nstem bittikten sonra farklı bir doktor geldi doktora nst sonuçlarımı gösterdim ilk başta bir hemşire baktı ve sorun olmadığını söyledi ben karnımda baskı hissettiğim için acile gitmiştim hemşireye söyledim son zamanların 38 haftalıksın bu yüzden normal dedi doktor ne şikayetle geldiğimi sordu ben de söyledim doktor sanırım ultrason değerlerimi bilgisayarda göremediği için kimin muayene ettiğini sordu ben de buradaki stajyer arkadaş muayene etti dedim o da gel o zaman tekrardan ultrasona bakalım dedi ve ben 38 haftalık hamileyim bu zamana kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım hamileliğimde dün akşam su fazlalığım olduğunu ve plasenta’nın yaşlı olduğunu öğrendim açıkçası bana pek inandırıcı gelmedi bu yaşadıklarımdan sonra o doktor da pek kale alamadım ama içime bir kurt düşürdüler perinatolojiye gitmemi söylediler bugün gideceğim bakalım hayırlısı acil pek de iyi değil yani