Ysmnoztrk2017 Merhaba arkadaslar bnm bebegim cok hareketli degil bn oyle kolunu bacagini tam olarak hissetmiorm dra en son gittigimde bir sknti yok demisti boyle olanlar var mi bu arada 33 haftalik hamileyim
Tubabora Ysmnoztrk2017 telaş etme canım uyuyordur belki şekerli bişiler yiyip sola yat içine sinmiyorsa bi doktora git canım sitres yapma yaparsan bebek daha çok etkilenir
Dilans Ysmnoztrk2017 su ic,uzan saga sola minik minik hissedersin.merak etme bisiyi yoktur.uyumustur annesi.
Rabia-- 17+2 deyim ikinci gebeliğim hala bebeğin hareketlerini hissetmedim böyle olan var mi hatunlar
Ysmnoztrk2017 Dilans minik minik hareket ettigini hissediyorum ama normal bi sekilde millet soyle hareketli boyle hareketli deyince acaba bnde mi bi terslik var diye dusundum 😊
Bskrt Ysmnoztrk2017 benmkide öyle 31 haftalk kız bebek Ama içerde kendi kendine yapıyoe dışardan çok nadir görünür öyle kolunu bacağını ittirmiyor 😅😁 Uslu ya da tembel bi kız olacakk
Rabia-- Ysmnoztrk2017 insallah erkektir ama benim bebeklerim kendini gizliyor net birşey demedi doktorumz kızımda geç açmıştı kendini 😂