Sevilayylmz Kaçıncı haftadasınız ve nekadar kilo aldınız ? Ben 24. Haftada 10 kilo aldım fazla aldım sanırım . Ama tatlı krizlerim ve yeme isteğim çok fazla canım herşeyi çekiyor
Gunes17 Sevilayylmz ilk gebeligimde 81 hamile kaldım 86 doğuma gittim ikinci gebeligimde 85 hamile kaldım 91 doğuma gittim 😆
GulKeskin Sevilayylmz İlk hamileliğimde 25 e yakın kilo almıştım 🙈 Suan 20 haftalık hamileyim 7 kilo almışım
Bgm10 32 haftalığım 12 kilo aldım bende 😕 olsun bebişler sağlıklı olsunda kiloyu bi şekilde hallederiz doğumdan sonra çokta takmamak lazım 😀
Neslihanavciaydin İlk gebeliğimde 58 kiloyla hamile kaldım 95 i gördükten sonra tartıya cıkmayı bırakmıştım kaç kiloyla doğurdum bilmiyorum 😂 ikinci gebeliğim yine 58 kiloyla hamile kaldım şuan 75 kiloyum 34+5 17 kilo aldım
Z_e_y_a_gul Neslihanavciaydin bende 58 eli hamile kaldım şu an 69 kiloyum bugün kontörüm vardı 2 hafta içinde 2 kilo almışım ve benim çok kilo aldığımı söyledin tansiyonumu ölçen hemşire . Ve hemen hemen haftamız da aynı 34+4 günlük hamileyim bebeğimin kilosunu 2300 gram olduğunu söyledi bana biraz az gibi geldi sizin bebişin kilosu kaç acaba
Mavii- Haftadayım 1 buçuk kilo aldım. İlk gebeliğimde 20 kilo almıştım. Bunda şimdilik iyi gidiyoruz çok şükür.
Mavii- 1dilek Kilo alma korkusundan psikolojik olarak çekemiyor sanırım aşko 😂 ilk doğumda aldığım 20 kilonun 15 ini 4 yılda zor verdim malum
Tugraseda Sevilayylmz yarın 30 haftalık oluyorum 6 kilo alarak tam 60 kiloyu gördüm😂 bu beden bu kiloya sadece hamileyken cıktı hiç alısık olmadığım ve bu sıcakta beni cook zorlayan kilolar bunlar