naneliseker_ Kızlar vajinal mi karından mi oluyor. Baya önemli bir ölçüm sanırım erken doğum açısından…
Gunes17 naneliseker_ karından bakılıyor iki doğumumu da hiç cati muayenesi olmadan normal doğum yaptım
Yazmelegi_ Madeinpelin rahim ağzı kısalırsa erkense haftanız serklaj yapilir erken doğum riskine karşı
naneliseker_ Yazmelegi_ kaçıncı hafta. Ay çok sokuyor mu aleti benim korkum o 😀 Karından ölcemedi sanırım tam ?
Yazmelegi_ naneliseker_ 21 de ölçüldü alttan daha net sonuc veriyormuş çok girmiyor alet ucundan sadece ve kayganlastirici sürüyor ben anlamamıştım bile
Yazmelegi_ naneliseker_ evet yanılttı karından 27 olan ölçü vajinal de 23 çıkmıştı sonra ki kontrolde karından 28 cikan vajinalden 33 çıkmıştı
Yazmelegi_ naneliseker_ özel takipliyim 21+3 te 23 denildi 1ay ful yattım ilaç iğne kullandım sonra ölçülerim yüksek çıkınca serklaj gerekmedi ve başından beri de dinleniyorum çünkü bu düşen yükselen birseymis
naneliseker_ Yazmelegi_ anldm canım. İnşallah bende güzel ölcerler iyiki olcmusler ama önemli birseymis
Yazmelegi_ Madeinpelin serklajda icten dikis atıyorlar ve bu sure içinde yatıp dinlenmek gerekiyor hani kendini yormaman lazım normalde ölçüm ne zaman yapılıyor bilmiyorum ama ben sancı ile gittim o yuzden ölçüm yapılmıştı
Madeinpelin Yazmelegi_ anladım çevremde o kadar doğum yapan oldu serklaj rahim ağzı ölçümü vesaire ilk defa duyuyorum. Allah kolaylık versin 😊
Yazmelegi_ Madeinpelin valla bende yeni yeni şeyler duyuyorum rabbim sağlıkla kavuşmamızi nasip etsin