Sayandlek90 Arkadaşlar hamilelikten önce sigara kullanan var mı acaba ben normal de içen birisiydim 1 ay önce hamile olduğumu öğrendim bıraktım ama çok zorlanıyorum var mı önerileriniz
nimetemucin05 Sayandlek90 ben bıraktım askim 24. Haftadayim aklına getirme içmeyi eğer canin çok isterse sakız cigne meyve ye ben öyle yapıyorum evde bulundurmuyorum
Skarakas Sayandlek90 bende kullanıyordum hamile olduğumu öğrendiğimde bıraktım. Psikolojik olarak içmemeniz gerektiğine inanırsanız vicdanen içemiyorsunuz zaten. Benim tavsiyem budur 😊
Sayandlek90 nimetemucin05 teşekkür ederim çabalıyorum deniyorum daha içmedim ama fena stres yapıyor teyzemin doktoru günde 3-5 içebilirsin bırakamıyorsan demiş ama ben daha hiç içmedim.
nimetemucin05 Sayandlek90 ne güzel işte evet gerçekten çok stres oluyor ama emin ol tekmelerini hareketlerini hissetmeye başlayınca hiç içmek istemiceksin 🥲
Bernasnli Sayandlek90 tatlım önce sen kendi bebeğini düşüneceksin doktor ne desin ki illa içecem de içecem diyenleri gördükten sonra sen kendi canından olana acımıyorsun doktor da iç diyor