PirayeAkca Burcin-13 cok teşekkür ederim inşallah haftaya güzel biseyler yazarım buraya , haftaya kalp atışını duymamız gerekir dedi lütfen dua edin🤲🤲
songul123 PirayeAkca bende sevmiyorum ama bebeğim için içiyorum şekerli yada tuzlu birşeyler ye su içme ihtiyacı duyarsın o şekilde
songul123 ve kendinizi bu kadar üzmeyin bebeğiniz çok fazla etkilenir bu benim 4. gebeliğim 2 düşük 1 kürtaj oldum allahtan umut kesilmez
PirayeAkca songul123 cok teşekkür ederim Zaten kısmeti varsa oyle ya da böyle doğacak inşallah bugunleri gulerek hatırlarım. Buarada ben 5+2 hamileyim ama ultrason 6+0 cıktı neden böyle sizce kese boyutuna gore mi
songul123 PirayeAkca kerenizin ileride olması sorun değil geriden gitmesini sorun olarak görüyor doktorlar canım
Morebebek Aynı şeyi bende yaşadım bana iğne verdi ve günde 3 kez vajinal yoldan progestan verdi ve düzeldi kanamalar durdu çok şükür şimdi 24+3 olduk fazla yorma ve çok strese sokma kendini inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini 🙏
PirayeAkca Morebebek çok sağolun canım inşallah sizde kucağınıza sağlıkla alırsınız eşimle doğu görevindeyiz kimsem yok burda o yüzden hapsursam dert ediyorum yemek bulaşık eşimle bölüşüyoruz ama tek başınayken olmuyor illaki kafaya takıyorsun