Deki Oyakubra rahim agzi kisaligi var bende o yuzden progestan veriliyor yurt disindan oldugum icin kusura bakmayin turkcem pek iyi degil enfeksiyon icin baska fitil verdi bide gunde 2 lt su tuket dedi
Deki Oyakubra ins ise yarar ve agrimiz olmaz zaten her agrida tedirginim korkuyorum ilk hamilelik Az kaldi Allah yardimcimiz olsun
Limpid FundaEfeSayner 4 5 subat gözlüyor bnmde ama ikiz oldukları için muhtemelen 36 yada 37 dr alıcak ocağın 2.haftası gıbı... oda dururlarsa cnm 🙏
melekimm Zeynp gece bir turlu rahat edemiyorum belim agryo cok agr hareket etmeye basladm bunlarn dısında iyiyiz Elhamdülillah 😊 yaklastkca heycanm artyo 😍
Aryamom- Mrvesrkn 😭😭 30 olunca bunlar yoğunlsştı o kadar sert hareketleri var ki uykumdan uyanıcak kadar ağır vuruyor ve gece gündüz artık uyuymuyor mideme mideme geçirdiği tekmeler dışında bi şikayetim yok ama miniğim doğuncada uyumucak hiç galiba 😂😂
Mrvesrkn Aryamom- aynen bendede öyle canm bende öyle düşünüyorum ya acaba doğunca da mı uyumucak diye düşünüyorum o zmn vay halimize 😀😀 o yüzden şimdi bol bol uyumaya çalışıyorum
Meyrasu92 Sürekli yorgun olmak çok zor 30+6.Yürümek çok yoruyor beni avm de biraz yürüsem belime ağrı giriyor.Hele bi oturdum mu daha da kalkamıyorum 😒