Fatmayagiz @Nesligul08 Kız solda olur dediler bana da hep ama tersi oldu demekki ilgisi yokmuş hamilelik hurafesiymiş
Sena00 Nesligul08 ilk bebeğim de Soldaydı bu bebeğim de solda ilk baştan beri ikiside kız 😁☺️ bende doğru çıktı
ikotrtn Nesligul08 benim bebeğim kız her iki tarafta da duruyor hatta genelde sağda toparlanıp duruyor
Anasininkuzusu Benimde bebeğim hep sağda duruyo. Ama erkek. Az önce bi komşu karnıma baktı dedi aaa bu bebek sağda inşaallah kız olur. Bir oğlum var oğlumda hep soldaydı
TuqbaArslan Kızımı iki tarafta hissediyordum 5.5 sene oldu unuttum valla 🤭🤭 ama oğlumu hep solda hissediyorum hiç sağa tekme vurmadı. Eli ayağı hep solda aşağı yukarı geziyor
Mrv001 Nesligul08 benim gebeligimin basindan beri sağdaydı ogluşum şuan bas geliş şimdide ayakları sağda beyefendinin 😒😂
PinkFreud Benim de kız. Yumurtlama haftamdan 1 hafta sonrasından itibaren hep sol kasığım ağrıdı. 18. Haftadayız hala sol kasığım kızım hareket ettikçe acıyor 😂
BEAUTY28 Nesligul08 hueafe hurafe HURAFE… benim masAllah olsun 2 erkek bebegim var .Allah isteyen her kese nasip etsin. Biri sag tarafta yumurtam olusd,i kesese fasulye 2.bebegim sol tarafta yumurtam olusti.kesesi daire