Zezegamze Merhaba ilk gebeliğim tecrübem yok, ekim gibi doğum olacak insallah, bebek battaniyesi kaç tane almalıyım ince-kalın? Kullanıp memnun kaldığınız ürün önerilerinizi bekliyorum
kullanici1234bes Zezegamze Daha doğum yapmadım ama 5 müslim, 2 normal yumuşak pamuk, 1 tane de nohut battaniye aldım yeteceğini düşünüyorum
Yenibirii Zezegamze ben iki kalin bi ince battaniye aldim. Bitane kalin da arkadaşım örecekmiş🥰 yeter diye düsünüyorum..
Sesssi Ben andywawa nın bebek battaniyesini aldım çok güzel çok beğendim bi tane annem örüyor bi tane de kundak battaniye aldım hastane çıkışında oluyor yeter diye düşünüyorum ihtiyaca göre alırım sonrasını😊
Rwerdst Esragol yeni doğum yaptım. Bir tane kendim yün diktim, 2 tane orta kalınlıkta pamuklu var, 7 tane Müslin var. Müslin yetmiyor açıkçası biraz daha alcam. Herşeye kullanabiliyorsunuz valla. Penyelerin birini tek hastanede 1 2 saat kullandım o kadar.
Rwerdst Rwerdst müslinlerin 4 tanesi 75×75 olması gerek. Oğlum çok küçük doğdu o yüzden biz sıkıntı yaşamıyoruz 😅 hatta diğer 3ü 100×90 çok büyük geliyor onları kullanamıyoruz bile. 100×90 ın birini hastanede beşiğe serdik. Diğerlerini de genelde beşiğinde çarşafın üstüne seriyorum terlemesin diye.
Sukran2022 Zezegamze ay çok tuhaf bilmiyorum ya ama çok eksik var gibi hissediyorum beşiğini arabasını daha almadım siz ne yaptınız bu arada nerede oturuyorsunuz nerede yaşıyorsunuz
Zezegamze Sukran2022 istanbuldayım ben siz nerden? Ben bebek arabası puset oto koltugu aldım bi de üç beş parça kıyafet aldım o kadar 😁 henüz çok eksiğim var daha başlamadım