glam Bebeğim 18 günlük. Memnun kaldığım her şeyi paylaşmak istedim☺️ 1- DEPENT çok çok rahat ettim, sezeryan doğum yaptım dikişlerimi hiç rahatsız etmedi. Eve gelince de kullandım, toplam 2 paket bitirdim. Hastanede takılan hasta bezi çok rahatsız. 2- SİLVERETTE hem makinayla sağdım hem emziriyorum hiç ağrı acı olmuyor. Kullanmadığım gün acısı fark ediliyor. 3- WISHBEAR beyaz gürültü uyku arkadaşı. Ben bundan çok memnun kaldım, muadilleri de var tabiki. En sevdiğim özelliği sese duyarlı ağlayınca otomatik devreye giriyor. 4- TULUMLAR bu kadar kullanışlı olduğunu bilmiyordum. 2li takımlardan çok daha rahat. Alt ve üst 2 kat giydiriyorum doktorumun önerisiyle. Uzun kollu çıt çıtlı body, patikli alt, üstüne tulum. Tulumlarımız kirli olunca bir kat daha 2li takım giydirmek zorunda kalıyorum, daha zor oluyor. 5- KAMERALI BEBEK TELSİZİ her an yanımızda olamıyor, hayat kurtarıcı. 6- ÖNLÜK için erken yine de 1 tane bulunsun demiştim ama emzirirken bazen ağzına alana kadar sırılsıklam oluyor üstü, çift taraflı pamuklu havlu tarz önlüğümüz var çok rahat ediyorum. 2 tane daha aldım. 7- ALT DEĞİŞTİRME evin her yerine götürüyorum üstünde çıt çıtlı havlusu var. Çok rahatız Henüz Kullanmadıklarım: Hiç ÇORAP kullanmadım sürekli patikli alt giydiği için. Yenidoğan boy çoraplar boşa gidecek sanırım. En az 1 ay EMZİK vermeyin dedikler için onu da henüz kullanmadım. Çocuk doktorumuzun tavsiyelerini de paylaşıyım: Balık yağı kullanıyorum süt kalitesini arttırmak için. Humana Still çay verdi süt artması için. Bebek için probiyotik damla ve d vitamini damla verdi. Oda sıcaklığı için derece belirtmedi, siz iyiyseniz o da iyidir dedi. Aklıma gelenleri eklerim yine🤗 tüm sorularınıza açığım
Tugba07 glam dependin orta boyunu, mu buyuk boyunumu alacagimi bilemiyorum. Siz neye gore aldiniz acaba. Yardimci olursaniz sevinirim.
glam Ayrıca Lierac jelden çok memnun kaldım. Karnımda hiç çatlağım olmadı. Meme, üst bacak ve popoda oldu geç sürmeye başladığım için. EMZİRME YASTIĞI şiddetle tavsiye ederim. Onsuz emzirdiğimde hiç rahat edemiyoruz. Her yerim ağrıyor
glam ozgeya calmindo.com çok araştırdım, kullanıp çok memnun kalan yakınımızın da önerisiyle bunu aldım. Kızı 2.5 yaşında halla kullanıyorlar. Her beyaz gürültü oyuncağı da gerçek anne karnı sesi olmuyormuş.
glam gulgulsen aklıma gelenleri yazdım sağ olun inşallah işe yarar. Aklıma gelmeyenler de vardır eminim, sordukça cevaplarım ☺️
glam Hs4523 prima premium care kullanıyorum. Kullandığım şampuan, deterjan, biberon temizleyici, losyon, yağ hepsini mühendisinoğlu hesabına göre aldım bez hariç😞 nedense içime bu siniyor. 1 hafta küvözde kaldı, orda da bu marka kullanılıyordu
glam SerpilG 419’a aldım şuan indirimde, ilk defa indirime girdiğini gördüm. Aylarca ben de takip ettim çünkü. Evet fiyat yüksek, başka markalara da yönelebilirsiniz ama beyaz gürültü gerçekten önemli. Mahallenin en mutlu bebeğinin uyku kitabını okudum, her sayfada beyaz gürültü öneriliyor.
UcanHamile SerpilG instagram da doodooturkiye var Hollanda dan ithal edilen bir urun. Oda sensörlü çocuk ağlayınca devreye giriyor. Bir bakin derim
Krm SerpilG canım faydalarını ben de okudum. Ama uyku arkadaşına bu kadar para vermek istemiyorum herhangi bir peluş oyuncağı uyku arkadaşı yapıp müzikleri netten indirip manuel açacağım uykuya dalana kadar. YouTube veya her yerden bulabilirsin müzikleri. Anne kalp sesi, beyaz gürültü, pembe gürültü, anne karnındaki ses vb hatta bunları İngilizce isimleriyle YouTube aratırsanız daha neler neler var. Zaten müzik kısmını ilk bir kaç ay kullanıyorsunuz. Sonrası isteğe bağlı ninni veya klasik müzik ki mecbur değilsiniz bebek artık dünyaya alışmış oluyor.
SerpilG glam ben ilk defa duydum cahil kalmışım 😬. Almak lazım ozaman hem uzun süre kullanılıyormuş inşlh işe yarar teşekkür ederim cnm. Kullanınca sana dua ederim artık 😘
Mel53 glam bi saniye ben de bilmiyorum beyaz gürültü nedir ne işe yarar ve nerden alınır bilgilendirebilir misiniz beni de 😊😊🥰
glam SerpilG inşallah işinize yarar, boşa masraf etmenize neden olmam🙏🏼 Uyku o kadar önemli ki hem bebek hem sizin için🤗
Gulsummldr glam neden bebeginizin beynini uyuşturuyosunuz? Sırf rahat uyuyacaksınız diye. Daha güvenli uyku eğitimleri varken bi sese sürekli maruz bırakıp uyuşturmak doğru mu sizce?
gulgulsen UcanHamile bu ürünler bağımlılık yapıyor çok önerilmiyor diye biliyorum.Kullanan anneler deneyimlerini yazsa keşke .
UcanHamile SerpilG ben ilk hamileliğimi öğrendiğimde aldım, şimdilik çok güzel görünüyor henüz kullanma fırsatım olmadı ama kullananlar çok memnunlar.
glam gulgulsen bebeğim 18 günlük, şimdilik çok memnunum. 2.5 yıldır kullanıp çok memnun olanlar var o tavsiyeyle aldım. Okuduğum kitaplarda da şiddetle öneriliyor☺️
SerpilG Atlass0102 bu baya hesaplıymış kullandın mı peki? Bazı sesler aynı etkiyi yapmıyormuşya ondan merak ettim